Caseo – opinie

author
Patryk Byczek
23 listopada 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Caseo to nietypowa pożyczka dla przedsiębiorców. Dlaczego ? Do jej otrzymania wystarczy stacjonarny biznes oraz kasa fiskalna.

Właścicielem marki Caseo jest Optima – znana firma pożyczkowa z siedzibą w Gdańsku. Na stronie internetowej Caseo nie znajdziemy niestety wielu informacji o pożyczce. Jeżeli szukasz oferty dla osób z problemami finansowymi, sprawdź pożyczki dla zadłużonych.

Caseo – szczegóły oferty

  • Pożyczka dla przedsiębiorców
  • Pierwsza pożyczka do 5000 zł
  • Spłata w 13,26 lub 52 tygodnie
  • Decyzja pożyczkowa w 1 godzinę
  • Wypłata pieniędzy nawet w 1 dzień
  • Bez zaświadczeń z ZUS i US
  • Bardzo mało formalności

Kto może dostać pożyczkę Caseo

Do otrzymania pożyczki wystarczy być przedsiębiorcą i:

– posiadać stacjonarny punkt handlowy

– rejestrować obroty na kasie fiskalnej

– prowadzić działalność od roku

Przejrzyj także ranking pożyczek bez BIK.

Jeżeli chodzi o dokumenty i zaświadczenia: chcąc otrzymać pożyczkę, potrzebny będzie nam wyłącznie wydruk obrotów z kasy fiskalnej.


Jak otrzymać pożyczkę Caseo

1. Wysyłamy formularz online lub dzwonimy na infolinię

2. Konsultant skontaktuje się z nami telefonicznie i przedstawi ofertę

3. Doradca umawia się z nami w miejscu prowadzenia działalności

4. Odebranie wydruku z kasy fiskalnej i przygotowanie umowy

5. Podpisanie umowy i wypłata pieniędzy

Oferty z minimum formalności znajdziesz w rankingu pożyczek bez zaświadczeń.

UWAGA!

Ta pożyczka nie jest już dostępna. Jeżeli szukasz finansowania, sprawdź najlepsze oferty pożyczek online.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Jola
Jola
2016-12-16 09:35:29

Nie ufajcie!

Podobne artykuły

Promocja: „Skorzystaj w nowym roku” w BNP Paribas

W BNP Paribas trwa promocja, w której Klienci niepowiązani z bankiem na 9 miesięcy przed rozpoczęciem promocji, w zamian za założenie konta i spełnienie prostych warunków mogą zgarnąć do 300 złotych premii. Pula nagród wynosi 3000 sztuk. Promocja trwa do 6 lutego 2020 roku.

author
Patryk Byczek
16 stycznia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Bank Millennium z nagrodami w konkursie TOP CDR “Firma Odpowiedzialna Technologicznie”

Bank Millennium został podwójnym zwycięzcą tegorocznej edycji konkursu TOP CDR „Firma Odpowiedzialna Technologicznie”. Instytucja zajęła dwa pierwsze miejsca w kategoriach: Digitalizacja i Nagroda publiczności, w ramach projektu „Bankowość bez barier”.

author
Patryk Byczek
27 kwietnia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Santander Consumer Bank Koszalin

Santander Consumer Bank to jeden z większych banków detalicznych w Polsce. Specjalizuje się w kredytach gotówkowych, ratalnych oraz samochodowych. Sprawdź oddziały Santander Consumer Banki w Koszalinie – adres, telefon, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Dorota Grycko
03 czerwca 2021
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com od 2021, absolwentka filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego. Specjalizuje się w edukacji, także finansowej, pomagając czytelnikom zrozumieć i kontrolować swoje finanse.

Citi Handlowy upamiętnia polskiego bohatera

Na początku lipca Citi Handlowy upamiętnił Juliana Kulskiego, odsłaniając tablicę pamiątkową przy ulicy Senatorskiej 16 w Warszawie. Dokładnie w tym miejscu obecnie mieści się siedziba banku, a jeszcze na początku ubiegłego wieku był tam ratusz Miasta Stołecznego Warszawy. Julian Spitosław Kulski to były wiceprezydent i burmistrz komisaryczny miasta w latach 1939-44.

author
Aneta Jankowska
11 lipca 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Bank Pekao w Majdanie Królewskim

Bank Pekao jest jednym z największych banków detalicznych w Polsce. Jedna z placówek banku mieści się w Majdanie Królewskim – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę oddziału.

author
Patryk Byczek
07 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Alior Bank w Gliwicach

Alior Bank to jeden z największych banków detalicznych w Polsce. Sprawdzamy placówki i oddziały w Gliwicach – zobacz godzinę otwarcia, dane kontaktowe i opinie.

author
Aleksandra Gościnna
01 lipca 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.
Porównaj