Pożyczka-ratalna.pl – oferta i opinie

Pożyczka-ratalna.pl – oferta i opinie

author
Patryk Byczek
11 listopada 2015
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria
Pożyczka-ratalna to kolejna firma udzielająca pożyczek na raty. Maksymalna wartość pożyczki to 3400 zł.

Marka Pożyczka-ratalna.pl należy do skandydawskiej grupy finansowej Aasa Global. Firma istnieje od 2010 roku i specjalizuje się w szybkich pożyczkach przez Internet. W Polsce działa za pośrednictwem Aasa Kredyt.

Pożyczka-ratalna.pl – oferta

  • Pożyczka do 3400 zł
  • Spłata od 6 do 24 miesięcy
  • W całości przez Internet
  • Bez weryfikacji w BIK
  • Szybka wypłata środków

Złóż wniosek


Kto może otrzymać pożyczkę w Pożyczka-ratalna.pl

Wymogi są proste do spełnienia:

1. Wiek między 20 a 80 lat

2. Brak wpisów w biurach informacji gospodarczej.

3. Stały adres zamieszkania w Polsce

4. Stały dochód w Polsce

5. Należy posiadać numer PESEL, telefon komórkowy oraz konto w polskim banku.


Jak wygląda proces otrzymania pożyczki

  • Wskazujemy kwotę pożyczki oraz okres spłaty
  • Wypełniamy wniosek o pożyczkę
  • Robimy przelew weryfikacyjny w kwocie 1 zł
  • Wypłata pieniędzy na nasze konto bankowe

Czym różni się Pożyczka-ratalna.pl od Aasa Kredyt ?

Kwota pożyczki i okres spłaty są takie same w obu firmach. Różnice dotyczą czasu otrzymania pożyczki. Aasa kredyt wypłaca pożyczkę dopiero po podpisaniu umowy u kuriera. W przypadku Pożyczki-ratalnej pieniądze wysyłane są od razu po przelewie weryfikacyjnym i pozytywnej decyzji pożyczkowej. Nie trzeba czekać na kuriera z umową. To spory plus, wielu Klientów narzekało właśnie na ten element.

Druga pożyczka to kwestie weryfikacji Klienta. Pożyczka-ratalna.pl nie weryfikuje nas w BIKu (Biurze Informacji Kredytowej), w przeciwieństwie do Aasa Kredyt.


Pożyczka-ratalna.pl opinie

Nowa marka zbiera wiele pozytywnych opinii. Klienci doceniają ją za szybkość otrzymania pożyczki, brak weryfikacji w BIK i atrakcyjną stronę internetową. Stronę, która odbiega wyglądem od konkurencji. Znajdziemy wprawdzie na niej kalkulator pożyczkowy, ale stronę główną ozdabiają rysunki satyryczne. 

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

krolikbags
krolikbags
2015-11-21 01:17:09

na raty 3 400 to nie wielki majatek

silverlinen
silverlinen
2015-11-12 21:27:01

Myślę, że raczej nie jest to możliwe. Prędzej czy później trzeba złożyć podpis pod umową. Tylko zmienili o tyle korzystanie dla klienta, że nie musi czekać aż przyjedzie kurier i odbierze od niego podpis, tylko wszystko dzieje się w odwrotnej kolejności

    Banan
    Banan
    2016-09-07 16:51:40

    Zaraz to trzeba czekać na kuriera z umową czy nie trzeba? Znaczy czy muszę fizycznie podpisać umowę?

ubuntu
ubuntu
2015-11-12 00:16:52

wszystko dzieje się online?

abhomer
abhomer
2015-11-11 16:57:31

W końcu poszli po rozum do głowy z tym kurierem

Podobne artykuły

BGŻ BNP Paribas partnerem Szlachetnej Paczki

Projekt Szlachetna Paczka zyskał nowego partnera. Bank BGŻ BNP Paribas zobowiązał się do przedświątecznej pomocy potrzebującym rodzinom. Dodatkowo instytucja przez cały rok będzie wspierała i promowała inicjatywę oraz ideę pomagania.

author
Patryk Byczek
06 grudnia 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Biuro Terenowe ZUS w Miechowie

Zakład Ubezpieczeń Społecznych posiada 39 oddziałów w największych polskich miastach. Do każdego oddziału przynależą jednostki podległe, takie jak Inspektoraty i Biura Terenowe. Sprawdzamy dane Biura Terenowego w Miechowie: kontakt, dane adresowe, infolinię oraz godziny otwarcia.

author
Patryk Byczek
16 sierpnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Faktoring w mBanku dla jednoosobowych działalności

Jeden z najwiekszych banków komercyjnych na polskim rynku, mBank, wprowadził do swojej oferty faktoring firmowy. Usługa dedykowana jest przedsiębiorcom prowadzącym jednoosobową działalność gospodarczą. Maksymalny limit wynosi aż 50 000 złotych.

author
Halszka Gronek
29 kwietnia 2019
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.

Credit Agricole podwyższa prognozę wzrostu PKB w 2018 roku

Według wyliczeń i przypuszczeń Credit Agricole współczynnik PKB w roku bieżącym będzie wyższy od przewidywanych 4,8% i wyniesie 5% rok do roku. Jednakże w przyszłym roku spadnie do 3,3% (wobec prognozowanego wyniku 3,5%).

author
Patryk Byczek
11 grudnia 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Czekają nas podwyżki cen cukru?

Cena cukru może ulec zmianie - niestety, wszystko wskazuje na to, że czekają nas niekorzystne dla konsumentów podwyżki. Dlaczego?

author
Aneta Jankowska
05 listopada 2018
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Nowe samochody w Banku Pekao

Trzeci największy bank w Polsce rozszerzył w styczniu swoją flotę samochodową. Bank Pekao odebrał 30 pojazdów hybrydowych Toyota Auris. Bank informuje, żę takie rozwiązanie jest tańsze, o wiele bardziej oszczędne, lecz co najważniejsze – przyjazne środowisku.

author
Patryk Byczek
06 lutego 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj