Promocja „Marzysz, czy spełniasz” w Banku Millennium

Promocja „Marzysz, czy spełniasz” w Banku Millennium

author
Patryk Byczek
24 lipca 2017
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Do 30 września 2017 trwa promocja pożyczki gotówkowej w Banku Millennium. Niestety umowę pożyczki podpiszemy musimy podpisać w oddziale banku.

Promocja „Marzysz, czy spełniasz” obowiązuje od 03.06.2017 do 30.09.2017. Maksymalna kwota pożyczki to 20 000 zł, a maksymalny okres spłaty – 36 miesięcy. Klienci, którzy skorzystają z promocji, otrzymają specjalne warunki kredytowe: oprocentowanie stałe 4,99% oraz prowizję za udzielenie w wysokości 9,99%. 

"Marzysz, czy spełniasz" – szczegóły

  • Kwota kredytu: od 1000 do 20 000 zł
  • Spłata: od 6 do 36 miesięcy
  • Na dowolny cel
  • Dostępny kalkulator pożyczkowy
  • Wniosek przez Internet
  • Umowa podpisywana w oddziale
  • RRSO 23,16% (przykład reprezentatywny)

Jak otrzymać pożyczkę w promocji

Pożyczka „Marzysz, czy spełniasz” to nie kredyt online – do podpisania umowy potrzebna będzie wizyta we wskazanym oddziale Banku millennium. Na pocieszenie, Klienci przez Internet otrzymują wstępną decyzję pożyczkową.

Aby otrzymać pożyczkę należy:

1. Wypełnić przez Internet wniosek.

2. Otrzymać pozytywną decyzję pożyczkową.

3. Wskazać oddział, w którym przedstawimy dokumenty.

4. Podpisać umowę w placówce.

Warunkiem skorzystania z promocji jest skorzystanie z ubezpieczenia „Bezpieczna pożyczka”. Oferta łączy się z promocją „Gwarancja Najniższego Oprocentowania”.

Bank Millennium udostępnia kalkulator kredytowy, za pomocą którego ustalimy ratę jeszcze przed wysłaniem wniosku:

Przykład reprezentatywny dla Pożyczki Gotówkowej z Promocją „Marzysz czy spełniasz”: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 23,16%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów): 4 668 zł, całkowita kwota do zapłaty: 5 850,89 zł, oprocentowanie stałe 4,99%, całkowity koszt kredytu: 1 182,89 zł (w tym: prowizja 9,99% (466,33 zł), odsetki 316,08 zł, usługi dodatkowe 400,48 zł w tym ubezpieczenie 400,48 zł), 26 miesięcznych rat równych w wysokości 225,03 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 01.05.2017 r. na reprezentatywnym przykładzie.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Podobne artykuły

PKO rozdaje 2000 zł za pomysł na biznes

PKO BP ogłosił konkurs dla przyszłych przedsiębiorców. Zasady konkursu są bardzo proste, a dla piętnastu najbardziej kreatywnych osób instytucja przewiduje tyle samo bardzo atrakcyjnych nagród, o które walczyć można bez wychodzenia z domu. 

author
Patryk Byczek
01 marca 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Ile zarabiają banki w Polsce?

Nie każdy z nas zdaje sobie sprawę z faktu, iż zysk sektora bankowego w Polsce liczony jest w miliardach złotych rocznie – i to nie w kilku, lecz kilkunastu! Przykładowo w całym 2018 roku banki działające na krajowym rynku zarobiły prawie 15 miliardów złotych. Wszystko wskazuje na to, że wynik za kolejne lata będą jeszcze lepsze.

author
Halszka Gronek
04 marca 2020
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.

BNP Paribas wspiera międzynarodowy festiwal filmów ekologicznych

BNP Paribas poinformował w komunikacie prasowym że został partnerem tytularnym tegorocznej edycji Kraków Green Festival. Przez najbliższe trzy lata wydarzenie będzie odbywało się pod nazwą BNP Paribas Green Film Festival. Jest to największy w Polsce, międzynarodowy festiwal filmów o tematyce ekologicznej. W bieżącym roku wydarzenie odbędzie się w dniach od 15 do 22 sierpnia. Sprawdzamy szczegóły.

author
Patryk Byczek
25 lutego 2021
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Kredyt dla zadłużonych

Obecnie prawie 3 mln Polaków ma niespłacone długi. Kredyty dla zadłużonych są jednak dostępne w wielu firmach pożyczkowych, akceptujących zadłużenia widniejące w rejestrach dłużników. Zobacz najlepsze oferty i dowiedz się, w jaki sposób pomagamy w uzyskaniu kredytu dla zadłużonych.

author
Dominika Byczek
08 marca 2024
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

PKO BP w Somoninie

PKO BP to największy bank w Polsce. Zobacz placówki i oddziały w Somoninie – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
09 października 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Aukcje komornicze  

Licytacja komornicza, zwana również aukcją, jest jednym ze sposobów odzyskania przez komornika sądowego pieniężnych zobowiązań Dłużnika. Sprawdziliśmy, czym polega licytacja i jak wziąć w niej udział.

author
Halszka Gronek
25 września 2023
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.
Porównaj