AirHelp – odszkodowania za opóźniony lub odwołany lot

AirHelp – odszkodowania za opóźniony lub odwołany lot

author
Patryk Byczek
28 marca 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Twój lot został odwołany lub opóźniony ? Dzięki firmie AirHelp masz szanse na odszkodowanie – nawet do 600 euro. Wszystko odbywa się bez wychodzenia z domu.

AirHelp działa na międzynarodowym rynku już od ponad 5 lat. Do tej pory firma obsłużyła ponad 5 mln Klientów – pasażerów, którzy mogli domagać się odszkodowania. Szczegóły oferty:

AirHelp – odszkodowania

  • Odszkodowanie za: opóźniony, odwołany lub przepełniony lot
  • Kwota odszkodowania: do 600 euro
  • Za jaki okres: do 3 lat
  • Bezpłatne sprawdzenie lotu
  • W całości przez Internet
  • Minimum formalności

Złóż wniosek

Dochodzenie odszkodowania kojarzy się z sądowymi rozprawami, korzystaniem z usług prawnika oraz długim czasem oczekiwania. Usługa AirHelp działa w inny sposób. Pasażerowie, których lot został odwołany/opóźniony wszystkie rzeczy załatwiają w całości przez Internet.

ZA CO MOŻNA DOSTAĆ ODSZKODOWANIE

Opóźniony lot – do 600 euro

Odwołany lot – do 600 euro

Utrata połączenia – kwota ustalana indywidualnie

Zagubiony lub zniszczony bagaż – do 3 500 dolarów

JAK TO DZIAŁA ?

Aby skorzystać z AirHelp wystarczy:

– wskazać dane swojego lotu.

– poczekać na bezpłatną wycenę.

Resztą zajmują się pracownicy AirHelp, którzy w naszym imieniu walczą o rekompensatę za opóźniony lub odwołany lot.

Sprawdzenie naszego lotu zajmie 2-3 minuty:

1. Na początku wskazujemy miejsce wylotu i przelotu:

2. Podajemy szczegóły lotu:

3. Wskazujemy problemy, z którymi mieliśmy do czynienia:

4. Ostatni etap to podanie nazwy linii lotniczych oraz numeru lotu:

AIRHELP – KONTAKT

Infolinia: 22 307 10 42 czynna pon – pt 8:00 – 17:00

e-mail: [email protected]

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

walentyna
walentyna
2023-09-11 12:59:23

Miałam lot z Katowic do Marsa Alam linią enter airmoja walizka była po prostu rozwalona bardzo mocne pęknięcie z dołu z którego mogłam zobaczyć swoje rzeczy złożyłam wniosek czekam już miesiąc na odszkodowanie , nie odpisują na żadne wiadomości .ta linia lotnicza czyli enter air jest porażką za 4 godziny lotu nie dostałam nawet wody jedynie można kupić małą butelkę za 10 zł totalnie nie polecam . miałam dużo lotów za swoje życie ale nigdy nie zdarzyło się takiej sytuacji

Mariola
Mariola
2020-06-27 18:43:37

Wylot jest z Irlandii do Włoch neapol 1go lipca. Irlandia ma 14dniowa kwarantanne , a więc nie możemy lecieć , czy mogę starać się o zwrot kosztów. Dodam, że mieszkam w Irlandii, A lot nie jest odwołany .

marek kurpiel
marek kurpiel
2019-08-08 10:35:29

proszę odebrać telefon.

bola12345
bola12345
2018-08-24 22:51:16

jezu ja miałam właśnie 2 tyg. temu odwołany lot i już złożylam wniosek u darmowego prawnika ale jak nie pomoże to jest dobra opcja ktoś brał?

Podobne artykuły

IKO umożliwia zakup biletów komunikacji miejskiej

Zgodnie z najnowszym komunikatem PKO BP aplikacja IKO posiada już nową usługę. Klienci Banku oraz Inteligo mogą kupować przez nią bilety komunikacji miejskiej. Usługa jest bardzo wygodna i funkcjonalna chociażby dlatego, że aby okazać bilet do kontroli, nie trzeba się do IKO ponowie zalogować.

author
Alicja Hirsekorn
27 lipca 2019
Prawniczka, absolwentka Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Specjalizuje się w prawie konsumenckim i pracy, a także w aspektach prawniczych działalności gospodarczej. Autorka artykułów o zmianach w prawie finansowym.

PKO BP w Obrzycku

PKO BP jest największym bankiem w Polsce. Zobacz placówki i oddziały w Obrzycku – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
07 października 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Jak spłacić komornika?

Wielu konsumentów decyduje się na zaciągnięcie pożyczki bez wcześniejszego przekalkulowania własnych możliwości finansowych. Taka beztroska często skutkuje popadnięciem w długi, a w konsekwencji – wizytą komornika sądowego. W dzisiejszym artykule sprawdzamy, w jaki sposób spłacić komornika i jak wyjść ze spirali zadłużenia. 

author
Halszka Gronek
17 marca 2019
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.

Co to jest polecenie zapłaty?

W ramach kont osobistych banki zapewniają wiele funkcjonalności, które mają ułatwiać Klientom życie codzienne. Należą do nich między innymi zlecenia stałe i polecenia zapłaty. Podpowiadamy, czym jest polecenie zapłaty i jak z niego skorzystać.

author
Dorota Grycko
14 grudnia 2022
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com od 2021, absolwentka filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego. Specjalizuje się w edukacji, także finansowej, pomagając czytelnikom zrozumieć i kontrolować swoje finanse.

Dyrektywa PSD3 – co zmieni na rynku płatniczym?

Około 3 lata temu doszło do wprowadzenia unijnej dyrektywy PSD2 do polskiego prawa. Głównym założeniem tej dyrektywy było zwiększenie bezpieczeństwa finansowego Klientów dokonujących transakcji w sklepach stacjonarnych i online. Ta przełomowa zmiana zakończyła erę dominacji banków, otwierając nowe możliwości rozwoju dla instytucji finansowych i firm fintechowych. Nie jest to jednak koniec zmian w obszarze usług płatniczych, gdyż na horyzoncie pojawia się perspektywa trzeciej odsłony dyrektywy PSD. Czym będzie charakteryzować się PSD3 i kiedy możemy spodziewać się jej wprowadzenia.

author
Patryk Byczek
19 lipca 2023
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Nowy sposób otwierania Konta 360° w Banku Millennium

Bank Millennium poinformował w komunikacie prasowym o wdrożeniu do swojej oferty nowego sposobu otwierania Konta 360° przez Internet. Od teraz Klienci mogą potwierdzić swoją tożsamość za pośrednictwem konta w innym banku. To kolejna opcja otwartej bankowości, z której korzysta Bank Millennium. Sprawdzamy szczegóły.

author
Patryk Byczek
14 maja 2021
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj