Mini Ratka łączy na Święta

Mini Ratka łączy na Święta

author
Patryk Byczek
10 listopada 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria

„Mini Ratka łączy na Święta” – to nowe hasło reklamowe pożyczki konsolidacyjnej w PKO BP. Klienci poza konsolidacją swoich zobowiązań mogą otrzymać gotówkę na dowolny cel.

Mini Ratka to doskonale znany Klientom kredyt online, czyli dostępny w całości bez wychodzenia z domu. Niestety w przypadku „Mini Ratki” – pożyczki konsolidacyjnej, konieczne będzie odwiedzenie oddziału w celu podpisania umowy. Sprawdź także czym jest mini chwilówka.

“Mini Ratka” – pożyczka konsolidacyjna

  • Kwota pożyczki: od 1000 do 120 000 zł
  • Spłata: od 1 miesiąca do 10 lat
  • Dodatkowa gotówka (do 25% konsolidowanej kwoty)
  • Bez konieczności otwierania konta
  • RRSO od 16,44%
  • Wakacje kredytowe na 3 miesiące
  • Dostępny kalkulator kredytowy

Złóż wniosek

Jak otrzymać pożyczkę konsolidacyjną „Mini Ratka”

1. Przygotowanie dokumentów dot. kredytów do konsolidacji

2. Podpisanie umowy w oddziale PKO BP

3. Wypłata kredytu

Jak już wspominaliśmy, Mini Ratka konsolidacyjna nie jest dostępna przez Internet. Ranking kredytów konsolidacyjnych online znajdziecie tutaj:

https://www.zadluzenia.com/artykul/493,kredyt-konsolidacyjny-online/


Ile kosztuje „Mini Ratka” konsolidacyjna

Pożyczka 20 000 zł na 24 miesiące, rata wyniesie 1038 zł

Pożyczka 30 000 zł na 36 miesięcy, rata wyniesie 1084 zł

Pożyczka 40 000 zł na 60 miesięcy, rata wyniesie 943 zł

Pożyczka 80 000 zł na 120 miesięcy, rata wyniesie 1151 zł

Pożyczka 100 000 zł na 24 miesięcy, rata wyniesie 1439 zł

Przykład reprezentatywny: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 16,44%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 24 793,39 zł, całkowita kwota do zapłaty 35 640,17  zł, oprocentowanie zmienne  6,99%, całkowity koszt kredytu 10 846,78 zł (w tym: prowizja 0,00 zł; odsetki 5640,17 zł, koszt ubezpieczenia w wariancie podstawowym 5206,61 zł), 60 miesięcznych rat równych po 594 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 7.11.2016 r. na reprezentatywnym przykładzie.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

eleonora
eleonora
2016-12-02 15:25:40

Ja czasami brałam pożyczkę w czasie świąt bo mam 3 dzieci i każdemu trzeba dać prezent. Polecam wypełnić ankietę https://www.ferratum.pl/blog/2016/11/22/europejski-barometr-swiateczny-ferratum , w której odpowiadamy dla barometru od ferratum bank. Kilka prostych pytań na temat wydatkow świątecznych. Do wygrania nawet ipad, wystarczy w odpowiedzi na 12 ste wykazać się kreatywnościa.

Podobne artykuły

SKOK Chmielewskiego Dukla

Kasa Chmielewskiego jest jednym z największych SKOK-ów dostępnych w Polsce. Instytucja zebrała już ponad 200 000 członków w całym kraju. Sprawdź placówkę SKOK-u Chmielewskiego w Dukli – adres, numer telefonu, godziny otwarcia i mapę dojazdu.

author
Aleksandra Gościnna
29 kwietnia 2021
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Bank Spółdzielczy w Ostrowcu Świętokrzyskim – oddziały, kontakt, kod SWIFT, IBAN

Bank Spółdzielczy w Ostrowcu Świętokrzyskim to polski bank, który jest zrzeszony w Grupie BPS. Sprawdzamy oddziały banku, godziny otwarcia, kod SWIFT, infolinię oraz dane kontaktowe.

author
Patryk Byczek
05 września 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Chciał podpalić kancelarię za blokadę konta

Dłużnik próbował podpalić kancelarię komornika za to, że ten zajął mu konto bankowe. Brzmi nieprawdopodobnie? A stało się w biały dzień w Krakowie. Znamy szczegóły tego zdarzenia. 

author
Dominika Byczek
13 września 2018
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Kasa Stefczyka Brzeszcze

Czy poszukujesz informacji o Kasie Stefczyka w Brzeszczach? Wszystkie najważniejsze dane znajdziesz w tym artykule. Sprawdź placówkę Kasy Stefczyka w Brzeszczach: adres, numer telefonu, godziny otwarcia i mapę dojazdu.

author
Julia Wierciło
01 marca 2024
Ekspertka finansowa, związana z zadluzenia.com od 2022 roku. Absolwentka Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku. Znana z niekonwencjonalnego podejścia do świata finansów. W artykułach przyjmuje perspektywę bycia blisko ludzi.

Najlepszy bankowy spot reklamowy od Banku Pekao

Bank Pekao poinformował, że jego spor reklamowy „Bież życie za rogi” z udziałem Sebastiana Kawy został najlepszym bankowym spotem reklamowym w prestiżowym plebiscycie Złoty Bankier.

author
Patryk Byczek
24 czerwca 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Promocja: „1200 zł premii dla firm i 0 zł za konto i kartę – edycja II” w Banku Pekao

W Banku Pekao trwa druga edycja promocji konta dla firm, w której w zamian za złożenie konta i spełnienie kilku warunków można zgarnąć nawet 1200 złotych. Promocja trwa do 30 września 2021 roku. Sprawdź warunki oferty.

author
Patryk Byczek
04 lipca 2021
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj