Oakam – opinie

author
Patryk Byczek
11 listopada 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Oakam to szybkie pożyczki dostępne dla Polaków mieszkających na Wyspach Brytyjskich. Maksymalna kwota pożyczki to 5000 funtów, a spłatę rozłożymy na 36 miesięcy.

Na Wyspach Brytyjskich mieszka blisko milion Polaków. Trudno się zatem dziwić, że lokalne firmy pożyczkowe dostosowują swoją ofertę do naszych rodaków. Jedną z takich firm jest Oakam, która działa na rynku od 2007 roku. Sprawdź również pożyczki bez BIK.

Dla kogo są pożyczki Oakam ? Firma wprost informuje, że ich produkty są dostępne dla osób, które mają „trudności z uzyskaniem pożyczki w banku”. Tym samym pożyczkę w Oakam mogą otrzymać:

1) osoby, które dopiero co przeniosły się do Wielkiej Brytanii

2) osoby, które nie mają historii kredytowej

3) osoby, które miały w przeszłości problemy finansowe

Oakam reklamuje się, że stara się „akceptować wnioski, a nie je odrzucać”. Miłe zaskoczenie to strona internetowa z polską wersją językową.

Zobaczmy jak wygląda oferta pożyczek w Oakam. Podstawowe produkty to Oakam Loan i Lift Loan. Należy widzieć, że w przypadku problem∑ finansowych warto skorzystać z pożyczek dla zadłużonych.

Oakam Loan

  • Kwota pożyczki: od 200 do 1750 funtów
  • Spłata: 3,6 lub 12 miesięcy
  • Minimalny dochód: 400 funtów miesięcznie
  • Raty tygodniowe lub co 2 tygodnie
  • Decyzja pożyczkowa w 1 dzień
  • Brak opłat za wcześniejszą spłatę
  • Brak opłat za opóźnienia w spłacie
  • Szansa na budowanie historii kredytowej

Lift Loan

  • Kwota pożyczki: od 2000 do 5000 funtów
  • Spłata: 12, 24 lub 36 miesięcy
  • Minimalny dochód: 700 funtów miesięcznie
  • Rata co tydzień/co 2 tygodnie lub miesięczna
  • Decyzja pożyczkowa w 1 dzień
  • Brak opłat za wcześniejszą spłatę
  • Brak opłat za opóźnienia w spłacie
  • Szansa na budowanie historii kredytowej

Dla kogo pożyczki w Oakam

Wymagania do otrzymania pożyczki:

– wiek od 18 do 70 lat

– zamieszkanie w Wielkiej Brytanii od 6 miesięcy

– posiadanie dowodu tożsamości

– posiadanie odpowiednich dochodów: 400 funtów (Oakam Loan) lub 700 funtów (Lift Loan)

– potwierdzenie zamieszkania

– posiadanie karty VISA

Minimum formalności znajdziesz w pożyczkach bez zaświadczeń.


Jak otrzymać pożyczkę w Oakam

Pożyczkę możemy otrzymać online, przez telefon lub bezpośrednio w punkcie Oakam.

UWAGA!

Ta pożyczka nie jest już dostępna. Jeżeli szukasz finansowania, sprawdź najlepsze oferty pożyczek online.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

socool
socool
2023-12-12 20:00:47

Proszę o pożyczkę kontakt socolek85gmail.com

Katarzyna
Katarzyna
2023-10-02 18:20:06

Proszę o pozyczke 07879 586903 proszę o kotka po 14

Ewa
Ewa
2023-09-19 11:41:56

Proszę o pożyczkę Ewa 7401123009

Malwina
Malwina
2023-08-28 12:14:15

Proszę o pożyczkę Malwina 07907586900

Adam
Adam
2023-08-03 14:54:34

Proszę o pożyczkę Adam 07547901343

Podobne artykuły

Biuro paszportowe w Raciborzu

Gdzie można wyrobić paszport w Raciborzu? Biuro paszportowe w Raciborzu znajduje się przy ulicy Batorego 8/2. W naszym poradniku wskazujemy godziny urzędowania biura, dane kontaktowe oraz informacje o wniosku. Sprawdź najważniejsze informacje, jak wyrobić paszport w Raciborzu.  

author
Patryk Byczek
20 lipca 2022
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Alior Bank w Błoniach

Alior Bank jest jednym z największych banków detalicznych w Polsce. Sprawdzamy placówki i oddziały w Błoniach – zapoznaj się z godzinami otwarcia, danymi kontaktowymi i opiniami.

author
Aleksandra Gościnna
13 czerwca 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Credit Agricole w Bydgoszczy

Credit Agricole jest jednym z największych banków uniwersalnych w Polsce. Placówki banku mieszczą się w Bydgoszczy – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę oddziałów.

author
Patryk Byczek
10 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Apple Pay mBank

mBank to jeden z pierwszych banków, który umożliwia płatności Apple Pay. Sprawdź , jak działa płacenie iPhonem w mBanku.  

author
Dominika Byczek
22 czerwca 2018
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Idea Bank w Koszalinie

Idea Bank to jedno z najpopularniejszych rozwiązań spośród instytucji bankowych dla przedsiębiorców. Jeżeli jesteś ciekawy, gdzie znajduje się koszaliński oddział i w jakich godzinach jest otwarty, to dobrze trafiłeś.

author
Patryk Byczek
02 stycznia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Sygma Bank rozpoczął sprzedaż kredytów online

Sygma Bank rozpoczął sprzedaż swoich kredytów gotówkowych przez Internet. Bank chce tym samym odebrać część Klientów firmom pożyczkowym udzielającym pożyczek online.

author
Patryk Byczek
09 października 2013
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj