Pogotowie Gotówkowe – opinie

Pogotowie Gotówkowe – opinie

author
Patryk Byczek
06 lipca 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Wiele osób szukających pożyczek dla osób zadłużonych w Internecie, natrafiło na Pogotowie Gotówkowe. Sprawdziliśmy jak wygląda oferta i kto za nią stoi.

Właścicielem marki Pogotowie Gotówkowe jest Profi Credit. Firma pod adresem http://pogotowiegotowkowe.info/ sprzedaje swoje pożyczki bez zabezpieczeń do 25 000 zł. Oferta w żaden sposób nie różni się od oferty Profi Credit.

Sprawdź najlepsze oferty:

Pożyczek bez baz

Pożyczek bez BIK

Pożyczek dla zadłużonych

Pogotowie Gotówkowe – oferta

  • Pożyczki do 25 000 zł
  • Spłata do 36 miesięcy
  • Także dla osób z komornikiem sądowym
  • Także dla osób z negatywną historią
  • Minimum formalności

Składając wniosek o pożyczkę na stronie http://pogotowiegotowkowe.info/ – wnioskujemy o pożyczkę w Profi Credit.

UWAGA!

Ta pożyczka nie jest już dostępna. Jeżeli szukasz finansowania, sprawdź najlepsze oferty pożyczek online.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Iwona akademicka
Iwona akademicka
2019-03-10 08:50:24

Czy moge dostac pozyczke jezeli jestem zadluzona

Jola
Jola
2017-08-03 20:16:29

MA KTOŚ UMOWĘ POŻYCZKI Z PROFI CREDIT?

alfons
alfons
2016-07-13 11:33:09

Jak to jest to samo co profi credit to po co klonowali ofertę ?

    brodnicabastard
    brodnicabastard
    2016-07-20 14:08:07

    a po co ta sama firma robi napoje fanta, sprite, coca cola? albo jeszcze łatwiej - coca cola, coca coca zero, coca cola light - dla wielu smak jest ten sam. ale jednak jednemu bedzie się wydawało że to mu smakuje lepiej a innemu co inego. Ttak bym to rozumiał.

      r4sOm3k
      r4sOm3k
      2017-08-04 12:05:22

      brodnicabastard, po co piszesz bzdury? ty się może wpierw naucz pisać, nim już zaczniesz. W profi credit jak jest napisane przez tą stronę tutaj powyżej, wszystko w tym profi credit i pogotowiu ratunkowym jest takie same, wszyściutko. Więc tutaj akurat mogli tego nie klonować.

pomodoro
pomodoro
2016-07-07 16:19:30

profi credit udziela pożyczek bez bik sprawdziłem na sobie

falubaz
falubaz
2016-07-06 14:39:32

pogotowie gotówkowe to na prawdę fajny pomysł na nazwę

Podobne artykuły

Jak kupić okulary Spectacles?

Firma Snap wprowadziła do sprzedaży dla polskich odbiorców okulary Spectacles, które rejestrują obraz. Można je nabyć w trzech kolorach za 629,99 złotych. Evan Spiegel, właściciel firmy Snap poinformował, że dotąd udało się sprzedać ponad 150 tysięcy par okularów Spectacles. Teraz okazję do tego mają również Polacy.

author
Aneta Jankowska
14 października 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Kasa Stefczyka Legnica

Kasa Stefczyka jest największą w naszym kraju kasą oszczędnościową-kredytową. W całej Polsce instytucja świadczy usługi blisko 1 mln Klientów. Sprawdź placówkę Kasy Stefczyka w Legnicy – adres, numer telefonu, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Patryk Byczek
05 października 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Alior Bank rozdaje bilety na mecz Polska-Rumunia

Reprezentacja Polski w piłce nożnej rozegra mecz z Rumunią 10 czerwca w ramach eliminacji do Mistrzostw Świata w 2018 roku. Z tej okazji Alior Bank zachęca do kibicowania i rozdaje sto biletów na czerwcowy mecz na Stadionie Narodowym.

author
Aneta Jankowska
09 maja 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

PKO BP w Nowym Sączu

PKO BP jest największym bankiem w Polsce. Sprawdź placówki i oddziały w Nowym Sączu – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
26 września 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

BNP Paribas wspiera spółkę CLIP Logistyka

BNP Paribas poinformował w komunikacie prasowym, że przyszło mu pełnić rolę agenta kredytu w konsorcjum, które zdecydowało się przyznać spółce CLIP Logistyka finansowanie, którego łączna wartość wynosi 140 000 000 euro. Przygotowana umowa pozwoli wspieranej spółce na refinansowanie posiadanego już zadłużenia oraz będzie motorem do wykonywania dalszych inwestycji. Sprawdzamy szczegóły.    

author
Patryk Byczek
24 sierpnia 2021
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Prawie 16 mln Polaków korzysta z bankowości internetowej

Prawie 1 800 000 000 przelewów na sumę łączną wynoszącą ponad 4 750 000 000 000 złotych - to bilans Polaków, którzy operują swoim kontem bankowym przez Internet. Pod koniec ubiegłego roku liczba użytkowników bankowości internetowej wynosiła ponad 15 900 000 i wciąż rośnie.

author
Patryk Byczek
05 kwietnia 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj