Aasa dla biznesu – oferta i opinie

Aasa dla biznesu – oferta i opinie

author
Patryk Byczek
28 września 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria
Nawet 10 000 zł pożyczki mogą otrzymać osoby prowadzące działalność gospodarczą w ofercie Aasa dla biznesu. Pieniądze dostępne są już od pierwszego dnia rozpoczęcia działalności.

 To co ucieszy Klientów to minimum formalności. Pożyczka w Aasa dla biznesu dostępna jest bowiem wyłącznie po okazaniu dowodu osobistego. 

Aasa dla biznesu – oferta

  • Kwota pożyczki: od 1 000 do 10 000 zł
  • Spłata: od 6 do 24 miesięcy
  • Wystarczy dowód osobisty
  • W całości przez Internet
  • Od pierwszego dnia działalności
  • Dostępny kalkulator pożyczkowy
  • Bez zabezpieczeń i poręczycieli

Złóż wniosek

Kto może otrzymać pożyczkę Aasa dla biznesu

Pożyczka dostępna jest dla osób mających zarejestrowaną działalność gospodarczą w Polsce. Osoby wnioskujące nie mogą być figurować w rejestrze dłużników BIG InfoMonitor, ERIF lub KRD. Konieczny jest również stały adres zamieszkania w Polsce.

Koszt pożyczki Aasa dla biznesu

Aasa dla biznesu udostępnia kalkulator pożyczkowy. Przykładowe koszty pożyczki dla przedsiębiorców:

Pożyczka 1000 zł na 12 miesięcy, rata wyniesie 174,05 zł

Pożyczka 1000 zł na 24 miesięcy, rata wyniesie 103,64 zł

Pożyczka 2000 zł na 12 miesięcy, rata wyniesie 290,61 zł

Pożyczka 2000 zł na 24 miesięcy, rata wyniesie 166,02 zł

Pożyczka 5000 zł na 24 miesięcy, rata wyniesie 356,10 zł

Pożyczka 10 000 zł na 12 miesięcy, rata wyniesie 783,44 zł

Jak otrzymać pożyczkę w Aasa dla biznesu

1. Wybieramy kwotę pożyczki oraz okres spłaty.

2. W przeciągu godziny otrzymujemy decyzję pożyczkową.

3. Podpisanie umowy za pośrednictwem kuriera.

4. Wypłata pieniędzy przelewem na konto

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Zack
Zack
2018-08-03 15:23:17

Bardzo dobra

Mateusz
Mateusz
2018-07-25 15:48:43

Zdecydowanie pięć gwiazdek, drugiwej takiej dobrej pożyczki nie znalazłem

Adam
Adam
2018-07-04 19:55:02

Polecam

Krystek
Krystek
2018-06-29 15:59:42

Też dużo dobrego o nich słyszałem, ostatecznie zdecydowałem się wziac żeby dofinansować moją firmę i póki co jestem zadowlony bardzo.

Podobne artykuły

Kasa Stefczyka Mława

Szukasz informacji na temat lokalizacji Kasy Stefczyka w Mławie? Tutaj znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, w jednym miejscu. Sprawdź dane, takie jak adres, numer telefonu, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Julia Wierciło
02 marca 2024
Ekspertka finansowa, związana z zadluzenia.com od 2022 roku. Absolwentka Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku. Znana z niekonwencjonalnego podejścia do świata finansów. W artykułach przyjmuje perspektywę bycia blisko ludzi.

PKO BP w Szczecinie

PKO BP to największy bank w Polsce. Sprawdź placówki i oddziały w Szczecinie – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
09 sierpnia 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Ile wynosi miesięczny dochód rozporządzalny na osobę?

Główny Urząd Statystyczny podał, że w 2022 roku średni dostępny miesięczny dochód na jedną osobę wyniósł 2249,79 złotych. To kwota, którą przeciętny mieszkaniec Polski miał do dyspozycji co miesiąc, borykając się jednocześnie z rekordową inflacją, która pochłaniała część jego wynagrodzenia i inne źródła dochodu.

author
Dominika Byczek
15 stycznia 2024
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Promocja: „Konto plus premia” w BGŻ BNP Paribas

BGŻ BNP Paribas wystartował z kolejną promocją, w której za założenie Konta Optymalnego i spełnienie bardzo prostych warunków Klienci mogą zgarnąć premię pieniężną w wysokości 200 złotych. Promocja trwa do 7 kwietnia 2019 roku lub do osiągnięcia 1500 wniosków promocyjnych.

author
Patryk Byczek
19 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Pożyczki Warszawa

Szukasz za najtańszą pożyczką w Warszawie? Zapoznaj się z rankingiem najlepszych ofert pożyczkowych online. Możliwość otrzymania nawet 200 000 zł z okresem spłaty do 10 lat. Gotówka dostępna natychmiast

author
Patryk Byczek
22 stycznia 2022
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

T-Mobile Usługi Bankowe w Rzeszowie

T-Mobile Usługi Bankowe to bank oferujący konto osobiste, kredyty gotówkowe i konsolidacyjne przez Internet. Sprawdź informacje na temat placówki w Rzeszowie.

author
Patryk Byczek
12 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj