Pożyczka Koliber – bez BIK do 1200 zł

Pożyczka Koliber – bez BIK do 1200 zł

author
Patryk Byczek
18 lipca 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Pożyczka Koliber to nowy produkt dedykowany osobom zadłużonym. Maksymalna kwota pożyczki to 1200 zł, a pieniądze oddamy po 61 dniach.

Co najważniejsze: pożyczkę dostaną również osoby z negatywną historią kredytową w BIK i BIG (Biuro Informacji Kredytowej oraz biura informacji gospodarczej). Pieniądze dostępne są w całości przez Internet, bez wychodzenia z domu. Sprawdź pożyczki bez BIK.

Pożyczka Koliber należy do Funduszu Korona – firmy pożyczkowej z Lublina, specjalizującej się w udzielaniu pozabankowych pożyczek dla zadłużonych.

Pożyczka Koliber – oferta

  • Maksymalna kwota: 1200 zł
  • Spłata w 61 dni
  • W całości przez Internet
  • Bez opłat wstępnych
  • Także z negatywną historią w BIK, BIG
  • Decyzja pożyczkowa w 24 godziny

Ile możemy otrzymać

Pożyczka Koliber dostępna jest w pięciu wariantach: 400, 600, 800, 1000 lub 1200 zł. Niezależenie od kwoty pożyczki, spłata zawsze następuje w terminie do 61 dni.

Jeżeli masz negatywną historię kredytową, sprawdź oferty pożyczek bez baz oraz pożyczek dla zadłużonych.


Kto może otrzymać pożyczkę

Pożyczkę Koliber mogą otrzymać osoby uzyskujące stały dochód z tytułu umowy o pracę lub emeryturę/rentę. Minimalne wynagrodzenie to 1600 zł lub 800 zł w przypadku emerytury/renty. Jak już wspominaliśmy – firma akceptuje zaległości w BIKu oraz biurach informacji gospodarczej.


Jak dostać Pożyczkę Koliber

Cały proces odbywa się online:

1. Wypełniamy wniosek o pożyczkę

2. Dostarczenie dokumentów potwierdzających dochód

3. Przelew weryfikacyjny w kwocie 1 grosza

4. Decyzja pożyczkowa i wypłata pieniędzy na konto.

Jeżeli szukasz ofert z formalnościami ograniczonymi do minimum to sprawdź pożyczki bez zaświadczeń.


Ile kosztuje Pożyczka Koliber

Firma udostępnia kalkulator pożyczkowy, który wskazuje łączną kwotę do spłaty:

Pożyczka 400 zł, po 61 dniach oddajemy 526 zł

Pożyczka 600 zł, po 61 dniach oddajemy 789 zł

Pożyczka 800 zł, po 61 dniach oddajemy 1052 zł

Pożyczka 1000 zł, po 61 dniach oddajemy 1315 zł

Pożyczka 1200 zł, po 61 dniach oddajemy 1578 zł


Do kogo należy Pożyczka Koliber

Właścicielem marki jest Fundusz Korona – firma pożyczkowa z Lublina. Specjalizuje się ona w udzielaniu pożyczek osobom zadłużonym, z negatywną historią kredytową i komornikiem sądowym.


Opinie o Pożyczce Koliber

To jedna z nielicznych firm pożyczkowych, która udziela pożyczek osobom zadłużonym, z negatywną historią kredytową w BIK i BIG. Z drugiej strony, pieniądze trafią wyłącznie do osób posiadających stały i udokumentowany dochód.


Pożyczka Koliber – kontakt

Pożyczka Koliber
Fundusz Korona Sp. z o.o.
ul. Poznańska 61

20-731 Lublin

NIP: 7123306214

KRS: 0000598040

UWAGA!

Ta pożyczka nie jest już dostępna. Jeżeli szukasz finansowania, sprawdź najlepsze oferty pożyczek online.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

PIOTR
PIOTR
2017-12-15 09:50:53

Koliber to jedna wielka sciema. Ciagle chca jakis dokumentow i Ciagle cos nie tak

alan
alan
2016-07-27 06:22:24

ekspres kasa faktycznie daje bez bik, od reki ? tak - wszystko jest online, wystarczy dowód osobisty, telefon i konto w banku

marika
marika
2016-07-25 04:46:47

Ktoś brał pożyczkę koliber już ? Będę wdzięczna za opinie

jac
jac
2016-07-21 09:09:47

iwona chyba pracuje dla ekspres kasy :) Co nie zmienia faktu, że faktycznie tam nie sprawdzają biku i pierwsza jest za darmo

iwona
iwona
2016-07-19 19:09:23

Firmy nie znam, ale są lepsze oferty, chociażby Ekspres Kasa, można mieć na pierwsze 1500 zł, od ręki, na dowód... Osobiście polecam.

    taipei
    taipei
    2016-07-20 13:42:35

    ale bez bik na pewno? od ręki?

      ktoś
      ktoś
      2018-06-15 10:12:15

      wszędzie w bIKU sprawdzaja

Podobne artykuły

Idea Bank w Jeleniej Górze

Szukasz banku dla firm w Jeleniej Górze? Sprawdź ofertę Idea Banku przygotowaną poniżej.

author
Patryk Byczek
02 stycznia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Santander Bank Polska Kolno

Santander Consumer Bank to jeden z większych banków detalicznych w Polsce. Profesjonalizuje się w kredytach gotówkowych, ratalnych oraz samochodowych. Sprawdź oddziały Santander Consumer Banki w Kolnie – adres, telefon, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Dorota Grycko
11 czerwca 2021
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com od 2021, absolwentka filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego. Specjalizuje się w edukacji, także finansowej, pomagając czytelnikom zrozumieć i kontrolować swoje finanse.

Bank Pekao w Bolesławcu

Bank Pekao jest jednym z największych banków detalicznych w Polsce. Jeden z jego oddziałów mieści się w Bolesławcu – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę placówki.

author
Patryk Byczek
09 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Credit Agricole w Sandomierzu

Credit Agricole jest jednym z największych banków uniwersalnych w Polsce. Jedna z placówek banku mieści się w Sandomierzu – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę oddziału.

author
Patryk Byczek
30 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Santander Consumer Bank Koluszki

Santander Consumer Bank to jeden z większych banków detalicznych w Polsce. Profesjonalizuje się w kredytach gotówkowych, ratalnych oraz samochodowych. Sprawdź oddziały Santander Consumer Banku w Koluszkach – adres, telefon, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Dorota Grycko
25 lipca 2021
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com od 2021, absolwentka filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego. Specjalizuje się w edukacji, także finansowej, pomagając czytelnikom zrozumieć i kontrolować swoje finanse.

Zobowiązania krótkoterminowe – co to jest?

W czasach, gdy każdy z nas goni za sukcesem, karierą i marzeniami, zobowiązanie długoterminowe przestały wydawać się atrakcyjne. O wiele większą popularnością cieszą się natomiast zobowiązania krótkoterminowe. Sprawdziliśmy więc, jakie należności uznaje się za krótkoterminowe i w jaki sposób prawo reguluję ową kwestię. 

author
Halszka Gronek
18 marca 2019
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.
Porównaj