Eurobank opinie

Eurobank opinie

author
Dominika Byczek
19 maja 2019
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria

Jesteś Klientem Eurobanku lub zastanawiasz się nad jego ofertą ? Sprawdź opinie Klientów o Eurobanku.

Eurobank jest komercyjną instytucją bankową, która swoją ofertę kieruje do osób fizycznych. Bank specjalizuje się w kartach kredytowych oraz kredytach hipotecznych i konsumpcyjnych. Instytucja nie świadczy usług organizacjom i przedsiębiorstwom.
Dodaj swoją opinię na temat Eurobanku.

Siedziba Banku:

Eurobank

ul. św. Mikołaja 72

50-126 Wrocław

Adres korespondencyjny:

Eurobank

ul. św. Mikołaja 72
50-126 Wrocław

KRS: 0000025313
NIP: 5210082538
REGON: 006234590
Kapitał zakładowy: 563 096 032 zł

Mapa dojazdu – siedziba banku:

OPINIE O EUROBANKU

Masz pozytywne lub negatywne doświadczenia dotyczące współpracy z Eurobanku ? Podziel się swoją opinią.

Najczęściej wskazywane plusy:
– duża liczba oddziałów,
– możliwość wzięcia kredytu online,
– można założenia konta dla dziecka,
– płatności Google Pay

Najczęściej wskazywane minusy:
– brak Blika,
– brak Apple Pay.

author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Daniel nowak
Daniel nowak
2019-11-09 04:17:04

Najgorszy bank jaki znam właśnie likwiduje u nich konto

Krystyna
Krystyna
2019-08-12 15:42:59

Wszystkie punkty obsługi Eurobanku w Lublinie, z którymi miałam do czynienia wspominam bardzo dobrze.

janina_wp.pl
janina_wp.pl
2019-06-09 22:10:14

bank nie traktuje swoich klientow powaznie. w oddzialach 5 kas a dwie czynne bo przy kazdej siedza po dwie pani i w trakcie obslgiwania klientow sobie gadaja - beszczelne to jest. czaasmi az sie chce skarge zlozyc na ich prace

urszula_drager
urszula_drager
2019-06-06 20:46:41

nowoczesny bank z nowoczesnym podejściem do Klienta. warto skorzystać z jego usług. ja skorzytsałam i jestem zadowolona a wczesniej mialam konto w banku millennium

Podobne artykuły

Rekordowa liczba aktywnych zawodowo

Polacy chętnie pracują lub szukają pracy - odsetek takich osób w wieku produkcyjnym jest dziś najwyższy przynajmniej od 1998 r. Nasze społeczeństwo się jednak starzeje, dlatego liczba osób na rynku pracy nie daje powodów do zadowolenia.

author
Aneta Jankowska
03 listopada 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Promocja: „800 zł z kartą kredytową VISA” w Santander Bank Polska

W Santander Bank Polska trwa promocja, w której za założenie karty kredytowej Visa Pajacyk i spełnienie prostych warunków Klienci mogą zdobyć maksymalnie 800 złotych premii. Promocja trwa do 31 maja 2020 roku.

author
Patryk Byczek
14 lutego 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

PKO BP spółką roku 2019

PKO BP otrzymał od międzynarodowych ekspertów tytuł Bank of the Year 2019 w Polsce. Ubiegły rok był dla instytucji przełomowy. Bank obchodził setną rocznicę działalności, o dwa lata szybciej zrealizował finansowe cele strategiczne, a aplikacja IKO okazała się być najlepszą aplikacją mobilną na świecie.

author
Patryk Byczek
11 stycznia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Premia Plus w Provident

Provident nagradza stałych Klientów, którzy spłacają pożyczki w terminie. Mogą oni liczyć między innymi na wyższe kwoty pożyczek.

author
Patryk Byczek
27 maja 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Lombardy w Stargardzie

W Stargardzie mieści się kilka lombardów, których adresy oraz aktualne dane kontaktowe dostępne są poniżej. Sprawdź godziny, w których czynne są lombardy w Twoim mieście.

author
Patryk Byczek
04 stycznia 2023
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Szybkie pożyczki Dębno

Szukasz taniej oferty pożyczkowej w Dębnie? Zwróć zatem uwagę na przygotowany przez nas ranking ofert dostępnych w pełni online. Maksymalnie możemy otrzymać nawet 200 000 zł ze spłatą do 10 lat.  

author
Aleksandra Gościnna
14 stycznia 2021
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.
Porównaj