Eurobank opinie

Eurobank opinie

author
Dominika Sobieraj
19 maja 2019

Jesteś Klientem Eurobanku lub zastanawiasz się nad jego ofertą ? Sprawdź opinie Klientów o Eurobanku.

Eurobank jest komercyjną instytucją bankową, która swoją ofertę kieruje do osób fizycznych. Bank specjalizuje się w kartach kredytowych oraz kredytach hipotecznych i konsumpcyjnych. Instytucja nie świadczy usług organizacjom i przedsiębiorstwom.
Dodaj swoją opinię na temat Eurobanku.

Siedziba Banku:

Eurobank

ul. św. Mikołaja 72

50-126 Wrocław

Adres korespondencyjny:

Eurobank

ul. św. Mikołaja 72
50-126 Wrocław

KRS: 0000025313
NIP: 5210082538
REGON: 006234590
Kapitał zakładowy: 563 096 032 zł

Mapa dojazdu – siedziba banku:

OPINIE O EUROBANKU

Masz pozytywne lub negatywne doświadczenia dotyczące współpracy z Eurobanku ? Podziel się swoją opinią.

Najczęściej wskazywane plusy:
– duża liczba oddziałów,
– możliwość wzięcia kredytu online,
– można założenia konta dla dziecka,
– płatności Google Pay

Najczęściej wskazywane minusy:
– brak Blika,
– brak Apple Pay.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Daniel nowak
Daniel nowak
2019-11-09 04:17:04

Najgorszy bank jaki znam właśnie likwiduje u nich konto

Krystyna
Krystyna
2019-08-12 15:42:59

Wszystkie punkty obsługi Eurobanku w Lublinie, z którymi miałam do czynienia wspominam bardzo dobrze.

janina_wp.pl
janina_wp.pl
2019-06-09 22:10:14

bank nie traktuje swoich klientow powaznie. w oddzialach 5 kas a dwie czynne bo przy kazdej siedza po dwie pani i w trakcie obslgiwania klientow sobie gadaja - beszczelne to jest. czaasmi az sie chce skarge zlozyc na ich prace

Bartosz
Bartosz
2019-06-09 15:07:51

Przestrzegam przed Eurobankiem , wyjątkowo chamska i niemiła obsługa (kraków Medweckiego2), zero pomocy przy blokadzie bankomatu, zero zabezpieczenia go by po odblokowaniu nikt nie podjął pieniędzy, zupełna ignorancja, przy tym niegrzeczne odzywki ! Nie polecam !

urszula_drager
urszula_drager
2019-06-06 20:46:41

nowoczesny bank z nowoczesnym podejściem do Klienta. warto skorzystać z jego usług. ja skorzytsałam i jestem zadowolona a wczesniej mialam konto w banku millennium

Podobne artykuły

Największa gwarancja rolna na koncie Alior Banku
Bez kategorii
author
Alicja Uzarowicz
14 lutego 2020

Największa gwarancja rolna na koncie Alior Banku

BOSS Pożyczka dla przedsiębiorców
Firmy pożyczkowe
autor wpisu
m_szydlowski
08 kwietnia 2017

BOSS Pożyczka dla przedsiębiorców

20 lat PKO Finat
Bez kategorii
author
Patryk Byczek
14 stycznia 2020

20 lat PKO Finat

PKO BP w Strumieniu
Oddziały
author
Aleksandra Gościnna
22 sierpnia 2019

PKO BP w Strumieniu

Kosmiczna oferta pożyczki w Alior Banku
Bez kategorii
author
Dominika Sobieraj
04 listopada 2019

Kosmiczna oferta pożyczki w Alior Banku

Porównaj