Mini Ratka na spełnienie życzeń

Mini Ratka na spełnienie życzeń

author
Patryk Byczek
21 listopada 2017
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Do 31 stycznia 2018 możemy skorzystać ze specjalnej oferty Mini Ratki „na spełnienie życzeń”. Maksymalna kwota pożyczki to tylko 10 000 zł, ale bank nie pobiera w zamian żadnej prowizji. Dzięki temu RRSO wynosi tylko 10,46%.

Mini Ratka na spełnienie życzeń to pożyczka gotówkowa PKO BP dostępna na dowolny cel. Oferta skierowana jest do osób, które nie posiadają pożyczki lub kredytu w tym banku. Szczegóły:

Mini Ratka na spełnienie życzeń

  • Kwota pożyczki: od 1000 do 10 000 zł
  • Spłata: od 1 do 15 miesięcy
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Dostępny kalkulator pożyczkowy
  • Możliwość rezygnacji z ubezpieczenia
  • 0% prowizji za udzielenie pożyczki
  • RRSO 10,46%

JAK SKORZYSTAĆ Z MINI RATKI

Pożyczka w PKO BP jest dostępna w całości bez wychodzenia z domu, ale wyłącznie dla Klientów banku. Jeżeli posiadamy w nim rachunek osobisty, o pieniądze możemy wnioskować w serwisie iPKO (po zalogowaniu na swoje konto) lub za pośrednictwem aplikacji IKO. Pozostałe osoby pożyczkę otrzymają w dowolnej placówce PKO BP.

Poniżej znajdziecie ranking kredytów dostępnych w całości przez Internet (także dla nowych Klientów): https://www.zadluzenia.com/kredyt-online/ Sprawdź także czym jest mini chwilówka.

ILE KOSZTUJE POŻYCZKA

Mini Ratka na spełnienie życzeń to jedna z najtańszych pożyczek na rynku. Rzeczywista stopa rocznego oprocentowania (najważniejszy parametr, który wskazuje koszt kredytu), wynosi tylko 10,46%.

PKO BP udostępnia Klientom kalkulator pożyczkowy, w którym szybko ustalimy wysokość naszej raty. Poniżej przykładowe symulacje:

Pożyczka 1000 zł na 12 miesięcy, rata 88 zł. Łącznie oddajemy 1055 zł.

Pożyczka 3000 zł na 12 miesięcy, rata 264 zł. Łącznie oddajemy 3165 zł.

Pożyczka 5000 zł na 12 miesięcy, rata 440 zł. Łącznie oddajemy 5275 zł.

Pożyczka 5000 zł na 15 miesięcy, rata 356 zł. Łącznie oddajemy 5340 zł.

Pożyczka 10 000 zł na 15 miesięcy, rata 712 zł. Łącznie oddajemy 10 680 zł.

PODSUMOWANIE

Mini Ratka w promocyjnej ofercie to bardzo dobra propozycja dla osób, które poszukują kredytu z niską ratą. Z uwagi na przedświąteczny okres, produkt PKO BP z pewnością okaże się strzałem w dziesiątkę. Szkoda, że pożyczka jest dostępna przez Internet wyłącznie dla Klientów banku.

Plusy:

– bardzo atrakcyjne oprocentowanie

– brak prowizji za udzielenie pożyczki

– pieniądze na dowolny cel

– dostępny kalkulator pożyczkowy

– możliwość rezygnacji z ubezpieczenia

– duża liczba oddziałów

Minusy:

– niska kwota pożyczki

– krótki okres spłaty

– konieczność wizyty w oddziale (Klienci bez konta w banku)

Przykład reprezentatywny:

Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 10,46% dla całkowitej kwoty pożyczki 1000 zł i oprocentowania zmiennego 9,99%: całkowity koszt pożyczki: 54,92 zł, w tym: prowizja 0 zł i odsetki 54,92 zł; spłata w 12 miesięcznych ratach po 87,91 zł; całkowita kwota do zapłaty 1054,92 zł. Kalkulacja została dokonana na dzień 02.11.2017 r.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Podobne artykuły

Inspektorat ZUS w Gdyni

Zakład Ubezpieczeń Społecznych posiada 39 oddziałów w największych polskich miastach. Do każdego oddziału przynależą jednostki podległe, takie jak Inspektoraty i Biura Terenowe. Sprawdzamy dane Inspektoratu w Gdyni: kontakt, dane adresowe, infolinię oraz godziny otwarcia.

author
Patryk Byczek
11 sierpnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Wkład własny – najważniejsze informacje

Dla wielu osób, które starają się o kredyt hipoteczny, wkład własny stanowi największy problem, z jakim muszą sobie poradzić, by zyskać pieniądze na spełnienie swoich mieszkaniowych marzeń. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom czytelników, sprawdziliśmy najnowsze wytyczne KNF-u w sprawie wkładu własnego. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do lektury!

author
Halszka Gronek
28 lipca 2023
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com, ukończyła dziennikarstwo i socjologię na Uniwersytecie Gdańskim. Autorka kompendiów wiedzy na temat społecznych aspektów świata finansów i ekonomii.

Poduszka finansowa – czy warto?

Poduszka niewątpliwie kojarzy się z czymś miękkim i przyjemnym. A czym jest poduszka finansowa? W życiu bywa, że nieraz możemy potknąć się i podupaść finansowo. Żeby mniej bolało albo po prostu żeby nie zostać nagle z niczym, warto mieć właśnie swoją własną poduszkę finansową. Wyjaśniamy, czym jest owa poduszka i jakie są jej zalety.

author
Dominika Byczek
23 maja 2023
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Ile kosztuje bilet do USA?

Planując wakacje w USA stajemy przed koniecznością wykupienia biletu samolotowego. Naturalną konsekwencją jest więc pytanie – ile kosztuje bilet lotniczy do USA? Sprawdzamy, z jakimi kosztami związane jest kupno biletu do Stanów Zjednoczonych.

author
Sandra Tessmer
11 grudnia 2019
Jej obszarem zainteresowań w ramach pracy na stronie zadluzenia.com są pytania typu "ile kosztuje" oraz "ile zarabia," a jej teksty dostarczają czytelnikom wglądu w koszty różnych usług i życiowych wydatków, oraz średnie zarobki w różnych zawodach.

Dekada rozwoju

15 maja 2021 roku poznaliśmy najnowszy najnowszy program społeczno-gospodarczy Zjednoczonej Prawicy o nazwie „Polski Ład”. Składa się on z 10 obszarów, które dotyczą najważniejszych dla Polek i Polaków kwestii. Jeden z nich nazwany “Dekada rozwoju”. Sprawdziliśmy, jakie zmiany zostały ujęte w tym programie.

author
Aleksandra Gościnna
23 maja 2021
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Placówki bankowe w odwrocie

Wyniki badania Citibank Research pokazują, że coraz mniej osób odwiedza placówki bankowe. Znacznie częściej wchodzimy na strony banku za pośrednictwem sieci lub telefonu komórkowego.

author
Aneta Jankowska
13 czerwca 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.
Porównaj