Pożyczka Przekorzystna w Pekao

Pożyczka Przekorzystna w Pekao

author
Patryk Byczek
10 kwietnia 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria
Pożyczka Przekorzystna to nowy produkt w Banku Pekao S.A. Maksymalna kwota pożyczki to 15 000 zł, a pieniądze oddamy maksymalnie w ciągu 24 miesięcy. Oferta specjalna obowiązuje do 30 kwietnia 2018.

Promocyjne warunki dotyczą oprocentowania i prowizji, które wynoszą tylko 5,99%. RRSO (rzeczywista stopa rocznego oprocentowania) dla Pożyczki Przekorzystnej wynosi 15,08%. Zobaczmy szczegóły:

Pożyczka Przekorzystna Pekao

  • Kwota pożyczki: do 15 000 zł
  • Spłata: do 24 miesięcy
  • Bez dodatkowych zabezpieczeń
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Oferta specjalna do 30.04.2018
  • RRSO 15,08%

Złóż wniosek

Bank Pekao nie rozpieszcza Klientów przesadną liczbą informacji o pożyczce. Na stronie nie znajdziemy kalkulatora pożyczkowego ani wskazówek, jak otrzymać pieniądze. Prawdopodobnie nie jest to kredyt online, ale przez Internet składamy wniosek o kontakt telefoniczny ze strony Pekao.

Ile kosztuje Pożyczka Przekorzystna ?

Koszt pożyczki ustalimy dopiero w czasie kontaktu z pracownikiem Banku Pekao. Zobaczmy, jak wygląda przykładowa symulacja: pożyczka 2500 zł na 18 miesięcy. Rata wyniesie 154,84 zł, łącznie oddamy 2787,18 zł.

Poniżej pełen przykład reprezentatywny: Rzeczywista roczna stopa oprocentowania dla przykładu reprezentatywnego wynosi 15,08%. Dla pożyczki w kwocie 2500 zł, zaciągniętej na 18 miesięcy, całkowita kwota do zapłaty to 2787,18 zł. Oprocentowanie zmienne – 5,99% w stosunku rocznym, całkowity koszt kredytu – 287,18 zł, w tym prowizja – 159,29 zł i odsetki – 127,89 zł. Kalkulacja na dzień 1 marca 2018 r.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Podobne artykuły

Rating ESG dla odpowiedzialnych działań mBanku

W swoim najnowszym komunikacie mBank postanowił pochwalić się wyróżnieniem, jakie otrzymał od wiodącej agencji badawczej i ratingowej Sustainanalytics. Rating ESG to ukoronowanie działań spółki w sferze odpowiedzialnego zarządzania ryzykiem oraz prowadzenia biznesu. mBank otrzymał drugą pozycję na 375 w tej sferze.

author
Alicja Hirsekorn
01 lutego 2020
Prawniczka, absolwentka Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Specjalizuje się w prawie konsumenckim i pracy, a także w aspektach prawniczych działalności gospodarczej. Autorka artykułów o zmianach w prawie finansowym.

Alior Bank w Otwocku

Alior Bank jest jednym z największych banków detalicznych w kraju. Sprawdziliśmy placówki i oddziały w Otwocku – zapoznaj się z godzinami otwarcia, danymi kontaktowymi i opiniami.

author
Aleksandra Gościnna
21 maja 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Kredyt gotówkowy Turek

Zastanawiasz się, który kredyt gotówkowy w Turku jest najlepszy? Sprawdź nasz ranking. Maksymalna kwota kredytu to nawet 300 000 zł, a spłatę można rozłożyć nawet na 10 lat.

author
Patryk Byczek
13 stycznia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Bank Spółdzielczy w Kurowie – oddziały, kontakt, kod SWIFT, IBAN

Bank Spółdzielczy w Kurowie to polski bank, który jest zrzeszony w Grupie BPS. Sprawdzamy oddziały banku, godziny otwarcia, kod SWIFT, infolinię oraz dane kontaktowe.

author
Patryk Byczek
02 października 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Pożyczki bez zaświadczeń Zamość

Rozglądasz się za pożyczką bez zaświadczeń, która dostępna jest w Zamościu? Nasze zestawienie bogate jest w najkorzystniejsze oferty z Twojego miasta!

author
Patryk Byczek
16 sierpnia 2017
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Kredyt konsolidacyjny w Nest Bank

Nawet 220 000 zł - to maksymalna kwota kredytu konsolidacyjnego w Nest Banku, który zastąpił SMART i BIZ Bank. Pieniądze oddamy w ciągu 12 lat. Niestety po kredyt musimy pójść do odziału.

author
Patryk Byczek
31 października 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj