Jesteś Klientem Alior Banku lub zastanawiasz się nad jego ofertą ? Sprawdź opinie Klientów o Alior Banku.

Autor: Tadeusz Miziak
Dodano: 27.07.2018
Udostępnij:

„Wyższa kultura bankowości” – to główne hasło Alior Bank. Bank powstał w roku 2007, a od 2012 jest notowany na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. Alior Bank od początku jest bankiem uniwersalnym, z ofertą skierowaną do Klientów detalicznych i firmowych.

Dodaj swoją opinię na temat Alior Banku.

Siedziba Banku:

Alior Bank Spółka Akcyjna

ul. Łopuszańska 38D

02-232 Warszawa

Adres korespondencyjny:

Alior Bank SA

ul. Postępu 18 B

02-676 Warszawa

KRS: 0000305178
NIP: 1070010731
REGON: 141387142
Kapitał zakładowy: 1 304 587 160 zł

Mapa dojazdu – siedziba banku:

Sprawdź najważniejsze informacje o Alior Banku:

Alior Bank sesje Elixir

Alior Bank kod SWIFT

Alior Bank infolinia

OPINIE O ALIOR BANKU

Masz pozytywne lub negatywne doświadczenia dotyczące współpracy z Alior Bankiem ? Podziel się swoją opinią. 

Oceń:
1 Gwiazdka2 Gwiazdki3 Gwiazdki4 Gwiazdki5 Gwiazdek
Średnia: 1.41 / 5, łącznie 17 ocen
Komentarze (45)

jestem długoletnim klientem i do tej pory wszystko było ok. Ale nagle pojawia się opłata za prowadzenie konta , opłata za kartę , ( hit ) dodatkowa opłata za kartę , opłata za wypłaty z bankomatów. To ja mówię pass i przenoszę moje pieniądze do innego banku.

Komentarz usuniety wiec wysylam jeszcze raz. Przeniesiono mnie z banku Bph gdzie mialam konto firmowe od 2007 roku. Pomijam poczatkowy balagan, ktory odczuli wszyscy 2 lata temu gdy nastapila fuzja tych dwoch bankow. Pieniadze ginely z kont, zero kontaktu z infolinia, brak mozliwosci robienia przelewow i placenia faktur itd Do tego mezowi otwarto konto ktore bylo zamniete 10 lat wczesniej w banku bph. Juz wtedy moja wscieklosc siegala zenitu. Alior ma zabojcze warunki dotyczace brania kredytow nawet w przypadku wiarygodnych klientow bo dla nich kazdy jest potencjalnym wyludzaczem. Kredyt debetowy dla firm obwarowany warunkami i papierologia nawet jesli jest to klient ktorego znaja. Wciskaja produkt na sile przed koncem poprzedniego okresu splaty koloryzujac o specjalnych warunkach, ktore koniec koncow okazuja sie takie jak zawsze czyli masa papierow. Gdy stwierdzilam ze nie jest mi jeszcze konieczny debet firmowy na3 miesiace przed koncem bo jeszcze go posiadam powiedziano mi ze potem moga zadac ode mnie wiecej papierow. Okazalo sie ze papier o niezaleganiu z US wazny jest tylko miesiac dla Aliora gdzie w BPH wazny byl 3 miesiace. Doradca mial 3 tygodnie zeby zalatwoc wniosek i koniec koncow zrobiono to na ostatnia chwile gdyz wlasnie 8 kwietnia skoczyl sie termin waznosci zaswiadczenia z US. Wiedzac o tym przeciagnieto wyslanie wniosku a ze juz wiedziano ze staram sie o debet to … i tu niespodzuanka! pani w banku stwierdzila ze musimy wyslac umowe do akceptacji w piatek 5.o4. bo od oniedzialku 8. o4 w gore ida prowizje i marze. I co? okazalo sie ze juz nie przechodze weryfikacji na starych zasadach o bede mudiala zaplavic wiecej choc jest piatek rano a nowe zasady wchodza w poniedzialek. Pytanie: dlaczego zwlekano 3 tygodnie z wyslaniem wniosku i odpowiedzia? wiedziano ze bede brac krefyt w tym terminie i celowo przeciagnieto bym zaplacila wiecej!!! podkresle jeszcze ze Alior ma zdziercze warunki dotyczace kont i kredytow firmowych. A oplaty doslownie sa naliczane od wszystkiego co sie da. Ja mam jutro podpisac niekorzystna dla mnie umowe, jeszcze wyzsza kwote niz chcialam wziac bo niby mislo byc korzystniej ale zastanowie sie czy to zrobic nawet kosztem tego ze bede musiala korzystac z wlasnych srodkow w firmie. Nie zniose takiego traktowania. Mie wzielam wtedy gdy chcieli wiec stwierdzili ze musze wziac wiecej i drozej. NIE POlecam!!! trzymajcie sie z daleka od tego banku bo ja uciekne przy pierwszej okazji.

Przeniesiono mnie z banku Bph gdzie mialam konto firmowe od 2007 roku. Pomijam poczatkowy balagan, ktory odczuli wszyscy 2 lata temu gdy nastapila fuzja tych dwoch bankow. Pieniadze ginely z kont, zero kontaktu z infolinia, brak mozliwosci robienia przelewow i placenia faktur itd Do tego mezowi otwarto konto ktore bylo zamniete 10 lat wczesniej w banku bph. Juz wtedy moja wscieklosc siegala zenitu. Alior ma zabojcze warunki dotyczace brania kredytow nawet w przypadku wiarygodnych klientow bo dla nich kazdy jest potencjalnym wyludzaczem. Kredyt debetowy dla firm obwarowany warunkami i papierologia nawet jesli jest to klient ktorego znaja. Wciskaja produkt na sile przed koncem poprzedniego okresu splaty koloryzujac o specjalnych warunkach, ktore koniec koncow okazuja sie takie jak zawsze czyli masa papierow. Gdy stwierdzilam ze nie jest mi jeszcze konieczny debet firmowy na3 miesiace przed koncem bo jeszcze go posiadam powiedziano mi ze potem moga zadac ode mnie wiecej papierow. Okazalo sie ze papier o niezaleganiu z US wazny jest tylko miesiac dla Aliora gdzie w BPH wazny byl 3 miesiace. Doradca mial 3 tygodnie zeby zalatwoc wniosek i koniec koncow zrobiono to na ostatnia chwile gdyz wlasnie 8 kwietnia skoczyl sie termin waznosci zaswiadczenia z US. Wiedzac o tym przeciagnieto wyslanie wniosku a ze juz wiedziano ze staram sie o debet to … i tu niespodzuanka! pani w banku stwierdzila ze musimy wyslac umowe do akceptacji w piatek 5.o4. bo od oniedzialku 8. o4 w gore ida prowizje i marze. I co? okazalo sie ze juz nie przechodze weryfikacji na starych zasadach o bede mudiala zaplavic wiecej choc jest piatek rano a nowe zasady wchodza w poniedzialek. Pytanie: dlaczego zwlekano 3 tygodnie z wyslaniem wniosku i odpowiedzia? wiedziano ze bede brac krefyt w tym terminie i celowo przeciagnieto bym zaplacila wiecej!!! podkresle jeszcze ze Alior ma zdziercze warunki dotyczace kont i kredytow firmowych. A oplaty doslownie sa naliczane od wszystkiego co sie da. Ja mam jutro podpisac niekorzystna dla mnie umowe, jeszcze wyzsza kwote niz chcialam wziac bo niby mislo byc korzystniej ale zastanowie sie czy to zrobic nawet kosztem tego ze bede musiala korzystac z wlasnych srodkow w firmie. Nie zniose takiego traktowania. Mie wzielam wtedy gdy chcieli wiec stwierdzili ze musze wziac wiecej i drozej. NIE POlecam!!! trzymajcie sie z daleka od tego banku bo ja uciekne przy pierwszej okazji.

Bank koszmar. Choć pracownicy bardzo uprzejmi i pomocni ale nie do końca. Ukryte prowizje dopiero orientujesz się jak masz pobraną kwotę z konta. Nie polecam

Ryszard Masewicz, 8 kwietnia 2019 o 22:35

Miałem trudną sytuację finansową, zdecydowałem się na kredyt z Alior Banku, zadzwoniła do mnie Pani z działu sprzedaży kredytów i zaoferowała mi kredyt konsolidacyjny ( a powinien być bez prowizji ) który zrujnował by mnie finansowo jeśli bym go spłacał przez kilka lat według umowy. Naliczono mi takie wysokie odsetki, ubezpieczenie i jeszce prowizje. Szukałem wyjścia z tej tragicznej dla mnie sytuacji i znalazłem bank który spłacił moje zobowiązanie w Alior Banku i udzielił mi kredytu na ludzkich warunkach. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tego strasznie pazernego banku. Przestrzegam innych i nie polecam.

Jerzy Braszkieiwcz, 7 kwietnia 2019 o 09:56

Jest to instytucja, która wyłudza i oszukuje wprowadzając klienta w błąd. Sprzedano mi produkt, który z założenia nie spełnił moich sygnalizowanych oczekiwań. Odpowiedzieli na moją reklamację , że faktycznie konsultant nie przekazał mi pełnej informacji i tyle ,uważam takie postępowanie ma na celu wyłudzenia moich pieniędzy i oszustwa! Odradzam! Omijajcie ten bank z daleka!
acha i jeszcze jedno, na moje zapytanie, dlaczego odp. na reklamację wysłali w formie papierowej a nie elektronicznej o co wyraźnie prosili, to odpowiedzieli, że skrzynka ,,wiadomości” jest zbyt mała na odpowiedź którą wysłali, śmiech na sali, jaja sobie z ludzi robią, uciekam z tego banku i to szybko

Koszmarny bank a nowa strona bankowosci internetowej to jakis żart zemsta banku na klientach
Ja przez tą strone rezygnuje z tego banku

Nie polecam nikomu tego banku byle zaświadczenie że posiadam konto walutowe kosztuje 50 zł karta do konta strasznie droga w utrzymaniu w dodatku na terenie Holandii nigdzie nie mogłem nią zapłacić o tym przy zakładaniu konta nikt nie mówi a na załatwienie byle czego trzeba uzbroić się w mnóstwo cierplwości i zapas czasu

Maciej Żółtowski, 3 kwietnia 2019 o 17:46

Nigdy więcej konta w tym banku. Alior nie realizuje zleconych przelewów – potrafią przesłać takie zlecenie do „dodatkowej weryfikacji” nie informując o tym klienta, po czym owa weryfikacja nie następuje. Narażają klientów na odsetki od nieuregulowanych w terminie zobowiązań. Jak nazwać bank, który unika wypłaty wpłaconych środków? Bankrut? Piramida finansowa? Gdzie jest KNF?

Do niedawna myślałam, że mam do czynienia z normalnym bankiem, jakże się zdziwiłam w piątek 29, otóż nie mogłam się zalogować do nowego systemu do którego bank mnie przeniósł z automatu.
Mąż próbował mi pomóc w tym wszystkim i nawet zadzwonił pod infolinię by dowiedzieć się co się dzieję i w rewanżu pracownik zablokował moje konto i poinformował mnie dzwoniąc na mój telefon, że „mąż próbuje się włamać na moje konto”
Ale to dopiero początek, później pofatygowałam się do Placówki Partnerskiej Aliorbanku by odblokować konto co udało się bez większych problemów, weryfikacja mojej osoby przeszła pozytywnie.
Po powrocie do domu, chciałam się zalogować na swoje konto firmowe i co i g…….no.
Dzwonie na infolinię i tam weryfikacja klienta no to Pani mnie weryfikuje cztery razy oczywiście za każdym razem muszę odczekać swoje na infolini w jednym przypadku poległam na pytaniu o swój wiek (najwidoczniej bank wie lepiej) poddałam się nie przeszłam weryfikacji. Okazuje się, że w takich sytuacjach jedynie Placówka Partnerska wykazała chęć pomocy bo oddział w Jeleniej Górze mnie olał sugerując dzwonienie na infolinię, infolinia mnie olała bo nie znam swojego wieku i zapewne jeszcze czegoś skoro czterokrotnie Pani doprowadziła mnie do szwskiej pasji.
Pozostaje w poniedziałek likwidacja konta i przeniesienie środków do innego banku, jest tylko mały problem bo to konto firmowa i taka operacja to spory kłopot.
Proponuje zastanowić się głęboko przed współpracą z tym bankiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Irena Łagoda, 30 marca 2019 o 12:41

Daję 1 gwiazdę, bo nie ma możliwości dać – 5! Prawie pięć lat jestem stałą klientką tego banku. Dziś miałam potrzebę odbłokować konto. Sytuacja wygląda tak, że mam zamiast paszportu polski dokument tożsamości wydany przez straż graniczną.
Miła uśmiechnięta dziewczyna powiedziała, że musi najpierw zweryfikować mój dokument. Na to czekałam ponad 2 godziny – aż do zamknięcia banku. I zero rezultatu. Wezwana przez mnie kierowniczka działu powiedziała, że nie może mi niczym pomóc. Że ni mają kontaktu z komurką działu weryfikacji. Że ponieważ mój dokument niezwykle wygląda (chociaż jest to normalny aktualny ważny dokument tożsamości za podpisem straży granicznej!!!!), to one nie mogą mnie obsłużyć i ja powinna wyjść stamtąd 😲.
I teraz ja z winy banku nie mam dostępu do swojego konta!!!! Co jeszcze ciekawiej, nie wiadomo, kiedy będzie zweryfikowano mój dokument, bo jak powiedziała Pani kierowniczka, „bank nie ma czasowo określonych terminów weryfikacji tożsamości” ! Jestem taka wściekła 😡 😈!!!!
Jeżeli ja w pracy muszę rozwiązać jakikolwiek problem, to ja mam kontakty do wszystkich potrzebnych osób, nawet do Pana Prezydenta.
Otóż nie mam w ogóle chęci dalej współpracować z tym bankiem i nikomu jego nie polecam!!!

Te opinie bardzo mi pomogły.Chciałem założyć sobie konto właśnie w tym banku,ale po przeczytaniu tych opini podziekuje.

Mam duzy kredyt w Alior i spłacam regularnie ( mam automat) w przeciągu kliku lat moze 3 razy zdarzyło sie że zabrakło 1 zł lub paru groszy ………. niestety to wystarczy zeby bank wsylal sms i dzwonil po kilka razy ( az do skutku ) przypominajac ze za 2 dni!!!!!!!!!!! Jest rata i czy bedzie spłacona! Nigdy wiecej nie zaciągne tam kredytu! Dramat! Nękają ludzi i tyle!

Ten bank to jakieś gnojstwo z tym żebraniem.

Alior Bank Wyższa kultura bankowości, wolne żarty :D:D:D radzę rozejrzeć się za innym bankiem

ALIOR BANK, bank którego nigdy bym nie polecił zwłaszcza osobom które prowadzą działalność jednoosobową

Jest to instytucja, która wyłudza i oszukuje wprowadzając klienta w błąd. Sprzedano mi produkt, który z założenia nie spełnił moich sygnalizowanych oczekiwań. Sprzedającej go nawet oko nie mrugnęło mimo świadomości ewidentnego wyłudzenia moich pieniędzy i oszustwa! Odradzam! Omijajcie ten bank z daleka!

Wyższa kultura ŻEBRANIA.

Najgorszy bank jaki znam. Mamy z zona kilka kont w roznych bankach wiec porownanie mamy. Natarczywie dzwonia o roznych porach dnia. Nie odnotowali wplaty 20 groszy strasza windykacją. Nigdy nie skorzystam z usług zje.. banku jakim jest Alior. Z takim podejsciem nie wroze wam przyszlosci .

To ALIOR BANKU do którego nigdy bym nie poleciła nikogo jak sami nie mogą dość z klientem do porozumienia to nie dość ze sami telefonicznie nękają ludzi a jak im nie wychodzi to napuszczają firmy windykacyjne które od rana codziennie nękają,,Przeciez te metody są karalne,,,Obsługa jest natarczywa TEGO BANKU NIE UPRZEJMA,,, DLACZEGO BANK BPH POZBYŁ SIE KLIENTÓW I PRZENIÓSŁ DO ALI OR BANKU NA NOWYCH ZASADACH NAWET NIE POWIADAMIAJĄC,,

do tej pory było w miarę. Jadnak po zmianie systemu bankowości internetowej jest fatalnie. Bank sam dokonał modyfikacji na koncie wprowadzając zlecenia stałe, których nigdy nie miałam. Tym sposobem dokonał płatności, które akurat były wstrzymane z powodu toczącej się reklamacji.

Koszmarna obsługa klienta – ten bank nie liczy się z Waszą opinią! Wielokrotne boje stoczyłem z nimi o odpowiednie podejście do najbardziej błahych sytuacji. Naliczają opłaty po 400zł za wydawanie jednego oświadczenia, oprócz tego oczywiście opłata ryczałtowa 200zł na rok za obsługę umowy i formalności (która to opłata nie ma zastosowań do większości przypadków i całej bogatej „tabeli opłat”). Po wystawieniu takiej nieuzasadnionej opłaty czekają chwilę i pismo z windykacji (każde pisemko dodatkowa opłata 50zł) i tak w kółko. Także nie da się nawet z nimi wyjaśniać nieuzasadnionych opłat, można do sądu oczywiście iść ale mają pewnie to wliczone w koszta, a Ty się kliencie irytuj codzienną „współpracą” z tym pseudo bankiem. Nie polecam!!!

Myślałam że zapłaciłam wszystkie raty pominęłam jedną… nie dostałam żadnej wiadomości powiadomienia pocztą telefonu smsa czegokolowiek! Po pół roku zadzwonili do mnie z windykacji ze mam 1dzien! Na spłatę bo pójdzie to na sprawę sądową! No po prostu jakieś kpiny! Jak można tak postąpić z klientem tym bardziej że zawsze miałam spłacane do przodu raty! W ogóle ten bank nie jest rzetelny. Zapłaciłam od razu jak się dowiedziałam ale juz bede widniała w bankach jako osoba która nie spłaca rat i nie beda chcieli mi dawać czegokolwiek na raty! Jak możecie tak postępować z człowiekiem brudzicie w papierach a wystarczył jeden telefon albo sms żeby powiadomić!

Najgorsze jest w tym wszystkim to, że obsługują raty on-line i możesz się w d… gryźć i nie dostaniesz rat nawet za 10zł miesięcznie. Bo?….bo tak. Wszędzie sprawdzone, nawet 1zł zaległości nigdy nie było ani spóźnień BIK czysty. Nie dostaliśmy rat 10zł miesięcznie!!! I nikt ale to nikt nie wie o co chodzi!!!
BEZNADZIEJA !!!
Wyższa kultura bankowości mhm chyba w d…ie!!!

Porównując system bankowy, jego czytelność oraz funkcjonalność uważam, że to najgorszy z moich dotychczasowych doświadczeń. Po pierwsze zmiany są bez informowania klientów, opis nowego logowania jest niekompletny i całkowicie błędny. Informatycy prawdopodobnie nie sprawdzili funkcjonowanie tego co sami stworzyli. Natomiast w przypadku próby pomocy przez pracowników infolinii jesteśmy proszeni o „jednoznaczną” odpowiedź nawet o ilość kredytów w alior i nie wolno się pomylić, bo system nas dyskwalifikuje. Problem w tym, że jeśli nie korzystałeś z kredytów w alior musisz pamiętać wszystkie z poprzednich przejętych przez alior banków. Efekt taki, że wyciągną od Ciebie wszystkie poufne dane a w zamian nie dostaniesz nic. Odradzam zdecydowanie korzystanie z usług alior. Opinie samych pracowników też są druzgocące dla wizerunku alior.

Klientka NIE aliora, 8 lutego 2019 o 16:22

Jestem bardzo niezadowolona z alior banku. Bardzo mało placówek A jak już jakaś jest to zatłoczona i trzeba pół dnia czekać w kolejce żeby coś załatwić. Chciałam odebrać potwierdzenie o spłacie kredytu. W jednym banku nie można bo to alior partnerski, w drugim nie można bo nie ma kasy to pobrania opłaty, a w trzecim 100 osób w kolejce. A internetowo nie da się tego załatwić. Jestem całkowicie zdegustowana tym bankiem. Nie polecam go nikomu. NIKOMU!

tez chyba była klientka, 8 lutego 2019 o 00:21

z tym wyglądem bankowosici internetowej to juz przesada, chyba czas zmienic bank, zgadzam sie z „mozliwe ze bylym klientem”

mozliwe ze byly klient, 7 lutego 2019 o 22:12

Zmienili bankowosc internetowa, wszysko duze i malo czytelne, brak przejzystosci, czlowiek sie przyszwyczail do starej bankowosci, a tutaj takie numery …..

Nie kompetencja, arogancja i wprowadzanie w błąd koszalińskich pracowników banku, sam bank nie może się zdecydować na wysokość oprocentowania konta mocno oszczędnego, obiecuje 2,7% a oprocentowanie się zmienia od 0,89%, 2,43%, do 2,35% w trakcie zawarcia lokaty :), po wejściu nowego programu bank nie posługuje się terminem salda księgowego i salda dostępnego tylko podaje saldo, mniej doświadczonym klientom może się wydawać że ich konto cudownie się rozmnożyło o kwotę np dostępnego debetu. Nowa bankowość internetowa jest nieczytelna, nieintuicyjna i sprawia problemy, po co było zmieniać na siłę. Odchodzę, nie polecam.

o cud znalazl sie

Brawo Alior Bank posuneliscie sie do tego ze usuneliscie moj komentarz ktory dodalam 2 godz temu. Brak mi slow

Rozmawialam z infolinia, kiedy rozmowa stala sie nie wygodna dla pana z infolinii poprostu rozlaczyl sie. Traktuja nas jak jak imbecyli a nie klijentow. Mamy siedziec cicho byc bardzo grzeczni a bank robi z naszymi kontami i decyzjami co musie tylko podoba. e maili tez nikt nie czyta, standardowa odpowiedz na wszystko. Przy pierwszej okazji zrezygnuje z ich zyczliwosci i nie polecam nie poleca Alior Banku

tragedia – obsługo , system infromatyczny itp…

Nie polecam. Jak tu ktoś napisał, potrafią człowieka nękać windykacją za parę groszy. U mnie sytuacja kuriozalna – wpłaty na konto były i gdyby sobie ściągali raty automatycznie – nie byłoby problemu, ale te patałachy najpierw zablokowały mi dostęp do konta (zmiana sposobu logowania), a teraz wydzwaniają z pretensjami i grożą wypowiedzeniem umowy. Co im to da? I tak będę im to (a zostało mi nieco ponad 1000 zł) spłacać ratami. Ale nie! Wydzwaniają, denerwują moją schorowaną mamę. Doszło do tego, że chcę zmienić numer telefonu. Niestety Orange też się nie popisało. I tak każdy zdarłby z nas ostatnią skórę nie oferując w zamian nic.

ZERO KULTURY ! NATRĘTNIE WYDZWANIAJĄ NAWET PRZY OPÓŹNIENIU JEDEN DZIEŃ W SPŁACANIU RAT !!! ALE PRZY UDZIELANIU KREDYTU SŁODKĄ ” PIERDZĄ ” . Z DALEKA OD TEGO BANKU.

Alior Bank pod lupą KNF. Jest postępowanie ws. nałożenia kary.
„Bandyckie” praktyki aby oszukać klientów.
Ot cały bank alior.

Złodziejski bank! Korzystam z karty bankowej zagranicą.
Kurs NBP wynosi 4.3 zł z 1€. Bank „liczy” sobie kurs 4.6-4.6-4.7. Wychodzi na to że trzeba robić zakupy waluty w kantorach. Ponadto dokonałem zakupu produktu zagranica. Kurs jaki wyliczył aLIOR wyniósł 4.63 zł. Tego samego dnia dokonałem zwrotu produktu. Kurs aLIOR zwrotu wyniósł 3.9zł. Tak więc dziękuję za współpracę.
Przestrzegam innych przed „bandyckim” bankiem aLIOR.

odradzam Alior Bank, od kilku lat spłacam kredyt, spoznilem się z rata 1 dzień, dzisiaj otrzymalem kilkanaście telefonow z Crossfinance i sms od nich w sprawie zaległej( ! ) raty.

Fatalna obsługa klirnta. Żeby wypłacić gotówkę czekam 40 min. Żadna kultura bankowości! Odzial Świętokrzyska.

niedoszły klient, 17 września 2018 o 17:02

Jak to było (a raczej jak miało być) ? Wyższa kultura. Bank nowości – ha ha ha. Ponad miesiąc temu (14 sierpnia) wysłałem do tego banku e-mail z prostym pytaniem. Dostałem automatyczne potwierdzenie otrzymania wiadomości, zgodnie z którym Dołożymy wszelkich starań, aby udzielić odpowiedzi w możliwie najkrótszym czasie. Na większość zgłoszeń odpowiadamy w ciągu 8 godzin od momentu kontaktu z bankiem.
Oczywiście nie oczekiwałem odpowiedzi w ciągu 8 godzin, ale – o ja naiwny – jakiejś odpowiedzi oczekiwałem.
Wobec braku odpowiedzi w dniu 27 sierpnia br. e-mailem zapytałem bank, kiedy otrzymam odpowiedź na pytanie z 14 sierpnia? Ponownie dostałem potwierdzenie otrzymania wiadomości.
I co ? I NIC. Do dzisiaj odpowiedzi nie dostałem. Wyższa kultura – od czego wyższa ? Od zera ? Być może, ale jeśli tak, to niewiele wyższa. Bank nowości – jeśli za nowość uznamy nieodpowiadanie na e-maile, to można zgodzić się z hasłem banku.
No cóż, jeden klient więcej, jeden mniej

Drogi, kosmiczne opłaty, bardzo słaba obsługa

Zbigniew Szafranek, 25 sierpnia 2018 o 14:44

Próba dodzwonienia się do konsultanta za pierwszym razem jakiś tydzień temu 18 min-sukces ,dziś 28 min i dalej czekam rewelacja. W dupie się ma klienta i jego problemy. Tak samo wam podziękuję już nie długo wrwrwrwrwr

Troche ich nie rozumiem pod względem polityki wobec stałego klienta, bo az sama weszłam poszukac opinii na ten temat, czy inni się spotykją z tym, że np. gorsze warunki kredytu albo konta niz nowi klienci?? bo ja poleciłam znajomej i ona dostała lepsze warunki konta niz ja, a ja mam konto już od bodajże 12 lat, a ona płaci teraz mniej, ktoś też tak ma??

kazimierz Nowaczewski, 29 lipca 2018 o 22:05

Mam konto wyższej jakości od kilku lat. Faktycznie nie płacę za żadne rzeczy (pod warunkiem jakiś tam wpływów miesięcznie). Słaba infolinia, czeka się długo. Żona miała konto w bph i po fuzji przenieśli właśnie do aliora – dogadanie się z pracownikami wymaga naprawdę cierpliwości

niewiemczymamproblem, 28 lipca 2018 o 21:46

Wysyłają do mnie informacje o czyjejś pożyczce. Szczycą się że można wziąć pożyczkę na krzywy ryj. Zachowują się jak jakiś kolejny amber gold?