Jesteś Klientem Alior Banku lub zastanawiasz się nad jego ofertą ? Sprawdź opinie Klientów o Alior Banku.

Autor: Tadeusz Miziak
Dodano: 27.07.2018
Udostępnij:

„Wyższa kultura bankowości” – to główne hasło Alior Bank. Bank powstał w roku 2007, a od 2012 jest notowany na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie. Alior Bank od początku jest bankiem uniwersalnym, z ofertą skierowaną do Klientów detalicznych i firmowych.

Dodaj swoją opinię na temat Alior Banku.

Siedziba Banku:

Alior Bank Spółka Akcyjna

ul. Łopuszańska 38D

02-232 Warszawa

Adres korespondencyjny:

Alior Bank SA

ul. Postępu 18 B

02-676 Warszawa

KRS: 0000305178
NIP: 1070010731
REGON: 141387142
Kapitał zakładowy: 1 304 587 160 zł

Mapa dojazdu – siedziba banku:

Sprawdź najważniejsze informacje o Alior Banku:

Alior Bank sesje Elixir

Alior Bank kod SWIFT

Alior Bank infolinia

OPINIE O ALIOR BANKU

Masz pozytywne lub negatywne doświadczenia dotyczące współpracy z Alior Bankiem ? Podziel się swoją opinią. 

Oceń:
1 Gwiazdka2 Gwiazdki3 Gwiazdki4 Gwiazdki5 Gwiazdek
Średnia: 1.33 / 5, łącznie 9 ocen
Komentarze (23)

Myślałam że zapłaciłam wszystkie raty pominęłam jedną… nie dostałam żadnej wiadomości powiadomienia pocztą telefonu smsa czegokolowiek! Po pół roku zadzwonili do mnie z windykacji ze mam 1dzien! Na spłatę bo pójdzie to na sprawę sądową! No po prostu jakieś kpiny! Jak można tak postąpić z klientem tym bardziej że zawsze miałam spłacane do przodu raty! W ogóle ten bank nie jest rzetelny. Zapłaciłam od razu jak się dowiedziałam ale juz bede widniała w bankach jako osoba która nie spłaca rat i nie beda chcieli mi dawać czegokolwiek na raty! Jak możecie tak postępować z człowiekiem brudzicie w papierach a wystarczył jeden telefon albo sms żeby powiadomić!

Najgorsze jest w tym wszystkim to, że obsługują raty on-line i możesz się w d… gryźć i nie dostaniesz rat nawet za 10zł miesięcznie. Bo?….bo tak. Wszędzie sprawdzone, nawet 1zł zaległości nigdy nie było ani spóźnień BIK czysty. Nie dostaliśmy rat 10zł miesięcznie!!! I nikt ale to nikt nie wie o co chodzi!!!
BEZNADZIEJA !!!
Wyższa kultura bankowości mhm chyba w d…ie!!!

Porównując system bankowy, jego czytelność oraz funkcjonalność uważam, że to najgorszy z moich dotychczasowych doświadczeń. Po pierwsze zmiany są bez informowania klientów, opis nowego logowania jest niekompletny i całkowicie błędny. Informatycy prawdopodobnie nie sprawdzili funkcjonowanie tego co sami stworzyli. Natomiast w przypadku próby pomocy przez pracowników infolinii jesteśmy proszeni o „jednoznaczną” odpowiedź nawet o ilość kredytów w alior i nie wolno się pomylić, bo system nas dyskwalifikuje. Problem w tym, że jeśli nie korzystałeś z kredytów w alior musisz pamiętać wszystkie z poprzednich przejętych przez alior banków. Efekt taki, że wyciągną od Ciebie wszystkie poufne dane a w zamian nie dostaniesz nic. Odradzam zdecydowanie korzystanie z usług alior. Opinie samych pracowników też są druzgocące dla wizerunku alior.

Klientka NIE aliora, 8 lutego 2019 o 16:22

Jestem bardzo niezadowolona z alior banku. Bardzo mało placówek A jak już jakaś jest to zatłoczona i trzeba pół dnia czekać w kolejce żeby coś załatwić. Chciałam odebrać potwierdzenie o spłacie kredytu. W jednym banku nie można bo to alior partnerski, w drugim nie można bo nie ma kasy to pobrania opłaty, a w trzecim 100 osób w kolejce. A internetowo nie da się tego załatwić. Jestem całkowicie zdegustowana tym bankiem. Nie polecam go nikomu. NIKOMU!

tez chyba była klientka, 8 lutego 2019 o 00:21

z tym wyglądem bankowosici internetowej to juz przesada, chyba czas zmienic bank, zgadzam sie z „mozliwe ze bylym klientem”

mozliwe ze byly klient, 7 lutego 2019 o 22:12

Zmienili bankowosc internetowa, wszysko duze i malo czytelne, brak przejzystosci, czlowiek sie przyszwyczail do starej bankowosci, a tutaj takie numery …..

Nie kompetencja, arogancja i wprowadzanie w błąd koszalińskich pracowników banku, sam bank nie może się zdecydować na wysokość oprocentowania konta mocno oszczędnego, obiecuje 2,7% a oprocentowanie się zmienia od 0,89%, 2,43%, do 2,35% w trakcie zawarcia lokaty :), po wejściu nowego programu bank nie posługuje się terminem salda księgowego i salda dostępnego tylko podaje saldo, mniej doświadczonym klientom może się wydawać że ich konto cudownie się rozmnożyło o kwotę np dostępnego debetu. Nowa bankowość internetowa jest nieczytelna, nieintuicyjna i sprawia problemy, po co było zmieniać na siłę. Odchodzę, nie polecam.

o cud znalazl sie

Brawo Alior Bank posuneliscie sie do tego ze usuneliscie moj komentarz ktory dodalam 2 godz temu. Brak mi slow

Rozmawialam z infolinia, kiedy rozmowa stala sie nie wygodna dla pana z infolinii poprostu rozlaczyl sie. Traktuja nas jak jak imbecyli a nie klijentow. Mamy siedziec cicho byc bardzo grzeczni a bank robi z naszymi kontami i decyzjami co musie tylko podoba. e maili tez nikt nie czyta, standardowa odpowiedz na wszystko. Przy pierwszej okazji zrezygnuje z ich zyczliwosci i nie polecam nie poleca Alior Banku

tragedia – obsługo , system infromatyczny itp…

Nie polecam. Jak tu ktoś napisał, potrafią człowieka nękać windykacją za parę groszy. U mnie sytuacja kuriozalna – wpłaty na konto były i gdyby sobie ściągali raty automatycznie – nie byłoby problemu, ale te patałachy najpierw zablokowały mi dostęp do konta (zmiana sposobu logowania), a teraz wydzwaniają z pretensjami i grożą wypowiedzeniem umowy. Co im to da? I tak będę im to (a zostało mi nieco ponad 1000 zł) spłacać ratami. Ale nie! Wydzwaniają, denerwują moją schorowaną mamę. Doszło do tego, że chcę zmienić numer telefonu. Niestety Orange też się nie popisało. I tak każdy zdarłby z nas ostatnią skórę nie oferując w zamian nic.

ZERO KULTURY ! NATRĘTNIE WYDZWANIAJĄ NAWET PRZY OPÓŹNIENIU JEDEN DZIEŃ W SPŁACANIU RAT !!! ALE PRZY UDZIELANIU KREDYTU SŁODKĄ ” PIERDZĄ ” . Z DALEKA OD TEGO BANKU.

Alior Bank pod lupą KNF. Jest postępowanie ws. nałożenia kary.
„Bandyckie” praktyki aby oszukać klientów.
Ot cały bank alior.

Złodziejski bank! Korzystam z karty bankowej zagranicą.
Kurs NBP wynosi 4.3 zł z 1€. Bank „liczy” sobie kurs 4.6-4.6-4.7. Wychodzi na to że trzeba robić zakupy waluty w kantorach. Ponadto dokonałem zakupu produktu zagranica. Kurs jaki wyliczył aLIOR wyniósł 4.63 zł. Tego samego dnia dokonałem zwrotu produktu. Kurs aLIOR zwrotu wyniósł 3.9zł. Tak więc dziękuję za współpracę.
Przestrzegam innych przed „bandyckim” bankiem aLIOR.

odradzam Alior Bank, od kilku lat spłacam kredyt, spoznilem się z rata 1 dzień, dzisiaj otrzymalem kilkanaście telefonow z Crossfinance i sms od nich w sprawie zaległej( ! ) raty.

Fatalna obsługa klirnta. Żeby wypłacić gotówkę czekam 40 min. Żadna kultura bankowości! Odzial Świętokrzyska.

niedoszły klient, 17 września 2018 o 17:02

Jak to było (a raczej jak miało być) ? Wyższa kultura. Bank nowości – ha ha ha. Ponad miesiąc temu (14 sierpnia) wysłałem do tego banku e-mail z prostym pytaniem. Dostałem automatyczne potwierdzenie otrzymania wiadomości, zgodnie z którym Dołożymy wszelkich starań, aby udzielić odpowiedzi w możliwie najkrótszym czasie. Na większość zgłoszeń odpowiadamy w ciągu 8 godzin od momentu kontaktu z bankiem.
Oczywiście nie oczekiwałem odpowiedzi w ciągu 8 godzin, ale – o ja naiwny – jakiejś odpowiedzi oczekiwałem.
Wobec braku odpowiedzi w dniu 27 sierpnia br. e-mailem zapytałem bank, kiedy otrzymam odpowiedź na pytanie z 14 sierpnia? Ponownie dostałem potwierdzenie otrzymania wiadomości.
I co ? I NIC. Do dzisiaj odpowiedzi nie dostałem. Wyższa kultura – od czego wyższa ? Od zera ? Być może, ale jeśli tak, to niewiele wyższa. Bank nowości – jeśli za nowość uznamy nieodpowiadanie na e-maile, to można zgodzić się z hasłem banku.
No cóż, jeden klient więcej, jeden mniej

Drogi, kosmiczne opłaty, bardzo słaba obsługa

Zbigniew Szafranek, 25 sierpnia 2018 o 14:44

Próba dodzwonienia się do konsultanta za pierwszym razem jakiś tydzień temu 18 min-sukces ,dziś 28 min i dalej czekam rewelacja. W dupie się ma klienta i jego problemy. Tak samo wam podziękuję już nie długo wrwrwrwrwr

Troche ich nie rozumiem pod względem polityki wobec stałego klienta, bo az sama weszłam poszukac opinii na ten temat, czy inni się spotykją z tym, że np. gorsze warunki kredytu albo konta niz nowi klienci?? bo ja poleciłam znajomej i ona dostała lepsze warunki konta niz ja, a ja mam konto już od bodajże 12 lat, a ona płaci teraz mniej, ktoś też tak ma??

kazimierz Nowaczewski, 29 lipca 2018 o 22:05

Mam konto wyższej jakości od kilku lat. Faktycznie nie płacę za żadne rzeczy (pod warunkiem jakiś tam wpływów miesięcznie). Słaba infolinia, czeka się długo. Żona miała konto w bph i po fuzji przenieśli właśnie do aliora – dogadanie się z pracownikami wymaga naprawdę cierpliwości

niewiemczymamproblem, 28 lipca 2018 o 21:46

Wysyłają do mnie informacje o czyjejś pożyczce. Szczycą się że można wziąć pożyczkę na krzywy ryj. Zachowują się jak jakiś kolejny amber gold?