Credit.pl – opinie

author
Patryk Byczek
23 stycznia 2017
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

„Pieniądze blisko” – to motto firmy pożyczkowej Credit.pl. Klientów ucieszy darmowa pierwsza pożyczka do 1200 zł.

Credit.pl udziela pożyczek w całości przez Internet. Do otrzymania pieniędzy nie potrzebujemy żadnych zaświadczeń o dochodach. Stali Klienci maksymalnie mogą liczyć nawet na 4000 zł. Sprawdź najlepsze pożyczki bez BIK.

Credit.pl – oferta

  • Kwota pożyczki: od 100 do 4000 zł
  • Pierwsza pożyczka: do 1200 zł
  • Pierwsza pożyczka za 0 zł
  • W całości przez Internet
  • Bez zaświadczeń o dochodach
  • 7 dni w tygodniu

Wnioski w Credit.pl są rozpatrywane od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 – 20:00 oraz w soboty i niedziele: 9:00 – 18:00.

Potrzebujesz gotówki? Sprawdź najlepsze pożyczki bez zaświadczeń.

KTO MOŻE OTRZYMAĆ POŻYCZKĘ

Pieniądze od Credit.pl są dostępne dla osób:

– w wieku od 20 do 65 lat

– posiadających dowód osobisty oraz numer PESEL

– mieszkających w Polsce

– które nie mają negatywnej historii kredytowej

Do otrzymania pożyczki nie jest potrzebne zaświadczenie o dochodach.

JAK OTRZYMAĆ POŻYCZKĘ CREDIT.PL

1. Wybieramy kwotę pożyczki oraz okres spłaty

2. Wypełniamy prosty wniosek o pożyczkę

3. Weryfikacja rachunku bankowego za pomocą aplikacji Instantor

4. Wypłata pieniędzy na konto

Jeżeli nie spełniasz warunków tej pożyczki, sprawdź oferty pożyczek dla zadłużonych.

ILE KOSZTUJE POŻYCZKA W CREDIT.PL

Pierwsza pożyczka do 1200 zł jest całkowicie darmowa. Po 30 dniach oddajemy tylko tyle, ile pożyczyliśmy. Bez ponoszenia dodatkowych opłat, prowizji czy odsetek.

Za każdą następna pożyczkę przyjdzie nam już jednak zapłacić. Sprawdziliśmy, ile:

Pożyczka 1500 zł, po 30 dniach oddajemy 1875 zł

Pożyczka 2000 zł, po 30 dniach oddajemy 2500 zł

Pożyczka 2500 zł, po 30 dniach oddajemy 3125 zł

Pożyczka 3000 zł, po 30 dniach oddajemy 3750 zł

Pożyczka 4000 zł, po 30 dniach oddajemy 5000 zł

CREDIT.PL – KONTAKT

Właścicielem marki Credit.pl jest Nordecum Sp. z o.o.

ul. Grzybowska 4/13,
00-131 Warszawa

Infolinia: 222 1999 20

E-mail: [email protected]

NIP 525-261-49-97
REGON 361270895
KRS 0000552638

UWAGA!

Ta pożyczka nie jest już dostępna. Jeżeli szukasz finansowania, sprawdź najlepsze oferty pożyczek online.

author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Doświadczona
Doświadczona
2017-12-19 21:56:12

Nie polecam nikomu.Omijajcie szerokim łukiem tę firmę.Za jeden dzień opóźnienia spłaty kara 250zł.Niegrzeczna obsługa.Kolejna firma zerująca na swoich klientach w trudnej sytuacji życiowej.Pozytywne komentarze ewidentnie pisane przez pracowników Credit.pl.

Podobne artykuły

Tylko przez 3 godziny pracujemy wydajnie

Nie każdy z nas wie, że w trakcie 8-godzinnego dnia pracy, tak naprawdę wydajnie pracujemy tylko 3 godziny. Co robimy przez pozostałe 5?

author
Aneta Jankowska
05 października 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Co to jest opłata emisyjna?

Rządowych nowości ciąg dalszy - tym razem rząd Morawieckiego będzie próbował wprowadzić opłatę emisyjną do każdego litra paliwa - benzyny i oleju napędowego. Środki z tej opłaty mają wspomóc działalność Funduszu Niskoemisyjnego Transportu, który właśnie powstaje. 

author
Dominika Byczek
09 marca 2018
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Promocja: „220 zł dla mobilnych” w Banku Millennium

W Banku Millennium trwa promocja, w której w zamian za założenie Konta 360 lub 360 Student i spełnienie bardzo prostych warunków nowi Klienci mogą zgarnąć 220 złotych premii. Promocja trwa do 16 listopada 2020 roku. Sprawdź szczegóły.

author
Patryk Byczek
22 października 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Ranking najlepszych pracodawców według studentów

Firma Universum przygotowała ogólnoświatowy ranking miejsc pracy, w których chcieliby pracować studenci studiujący informatykę i kierunki biznesowe. W rankingu udział wzięły osoby pochodzące z 12 państw, które są obecnie potęgami gospodarki.

author
Patryk Byczek
21 września 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Program partnerski Raiffeisen Polbanku i Wizz Air

Wizz Air, największy w Europie Środkowo-Wschodniej przewoźnik oferujący tanie loty, uruchomi wraz z Raiffeisen Polbankiem program partnerski pod hasłem "Najsprytniejsi latają najtaniej".

author
Patryk Byczek
09 września 2014
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Nowa kadencja zarządu PZU

Rada Nadzorcza Powszechnego Zakładu Ubezpieczeń poinformowała o powołaniu zarządu spółki na nową kadencję, która będzie trwała do końca 2022 roku.

author
Patryk Byczek
29 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj