Kredyt online w Nest Bank

Kredyt online w Nest Bank

author
Patryk Byczek
31 października 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria
author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Dawid
Dawid
2017-07-12 08:39:38

Brak kompetencji. Nieetyczne traktowania klienta. Długotrwałe i bardzo uciążliwe zwodzenie klienta. Absolutne dno obsługi bankowej!

PRAWDA
PRAWDA
2017-07-01 00:25:34

Tragedia! ten niby ''Bank'' prowadzi teraz kampanie reklamową w telewizji i robi wszystko żeby odzyskać kase za reklamy! Wciskają klientowi do podpisania tak zwane ''umowy przedwstępne'' i zmieniają kwoty kredytu które wcześniej były z nimi ustalone! ODRADZAM

Gibzon
Gibzon
2017-06-01 16:34:45

Porażka. Bez wychodzenia z domu? Zapomnijcie !!!! Co chwila cos trzeba donosić bo ich analitycy bawią się z wnioskiem całymi dniami. Odradzam. Poza tym to bardzo drogi kredyt. Przy pożyczonych 60 tys. musicie oddać 120 tys. Umowa jest nieprecyzyjna i ma dziury. Szukajcie w innych bankach.

gość
gość
2017-01-04 13:05:21

Jak ktoś chce skorzystać z Kredytu to polecam Multikredyt na Racawickich,tam to dopiero tania oferte znajda,ta opcja nie umywa się do mojej,polecam skorzystanie z uslug p.Eweliny ,a przekonacie się sami

    Bolek
    Bolek
    2017-12-04 18:59:58

    A możesz przesłać kontakt do pani Eweliny na komórkę 888903801

mal
mal
2016-10-31 11:14:28

Najwaźniejsze, że jest taniej niż było

Podobne artykuły

Pożyczki bez zaświadczeń Zielona Góra

Stoisz przed wyborem pożyczki bez zaświadczeń dostępnej dla osób mieszkających w Zielonej Górze​? Sprawdź najnowszy ranking firm, które nie wymagają dokumentów potwierdzających dochód.

author
Dominika Byczek
29 marca 2017
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Ile godzin pracujemy w tygodniu ?

Kantar Millward Brown dla Work Service sprawdził ile pracują Polacy. Z badania wynika, że w pracy spędzamy średnio 45 godzin tygodniowo. Najwięcej pracują osoby, które prowadzą własną działalność gospodarczą i ci, którzy zarabiają więcej niż 3999 zł.

author
Aneta Jankowska
20 września 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

OC podrożało w 2016 roku o 39%

Towarzystwa ubezpieczeniowe otrzymały o 39% więcej pieniędzy z tytułu składek OC. Równocześnie, kwota wypłaconych odszkodowań wzrosła o 14%. Natomiast zupełnie inaczej wygląda sytuacja w przypadku ubezpieczeń na życie.  

author
Aneta Jankowska
22 marca 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Provident w Pile

Potrzebujesz pożyczki, a banki odrzucają Twoje wnioski? W tej sytuacji sprawdź ofertę firmy pożyczkowej Provident. Poniżej przygotowaliśmy szczegółowe dane na temat placówki w Pile.

author
Patryk Byczek
07 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Netflix: tajne kody na dostęp do ukrytych kategorii

Znamy listę specjalnych kodów do Netfliksa. Kody te mogą znacząco wpłynąć na nasz komfort korzystania z serwisu, ponieważ pozwalają wyszukać niedostępne w inny sposób kategorie filmów. Sprawdź wykaz wszystkich kodów i znajdź dostęp do swojej ulubionej kategorii.

author
Dominika Byczek
02 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Listopadowe plany mieszkaniowe Polaków

Listopadowa sprzedaż kredytów mieszkaniowych przyniosła wiele zaskoczeń i przełomów. Pozytywem jest fakt, iż w ujęciu rocznym odnotowany został duży wzrost ogólnej kwoty wnioskowanych kredytów hipotecznych. Co krzepiące dla przyszłych wnioskodawców, średnia kwota wnioskowanego finansowania, w porównaniu z danymi za ubiegły miesiąc, w końcu przestała wzrastać.

author
Dominika Byczek
10 października 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Porównaj