Kredyt online w Nest Bank

Kredyt online w Nest Bank

author
Patryk Byczek
31 października 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Kategoria
author
Patryk Byczek
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Uwaga!!!
Uwaga!!!
2018-07-27 08:32:56

Dno!! Kompletne niekompetentne zaklamane dno!! Przestrzegam Was wszystkich przed ta banda zlodziei. Obsluga poziom komuno wroc. Odsetki I prowizje hahaha czytajcie uwaznie Te dziurawe umowy. Doliczaja ogromne kwoty do pozyczki I podaja jako laczna kwota pozyczana. Warto wspomniec ze za prowizje I inne oplaty tez placicie odsetki. Ten bank to zart. Nie dajcie sie urobic tym zasrancom.

Wrógnr1
Wrógnr1
2018-03-07 07:45:24

Nie POLECAM żadnego kredytu ani żadnej współpracy. Typowi naciągacze z dobrze wyszkolonym personelem do do nawijani makaronu na uszy.

Paweł
Paweł
2017-11-15 15:50:16

Zdecydowanie ODRADZAM ten pseudo bank, Obsługa w placówkach bez kompetencji, jest tylko od wciskania produktów, z których ma prowizję. Załatwienie najprostszej sprawy graniczy z cudem. Aby dodzwonić się na ich infolinię należy poświęcić godzinę !!! Ale i tak odsyłają do placówki... NIGDY WIĘCEJ !!!

Łukasz
Łukasz
2017-10-03 09:01:46

Nest bank ma w swojej ofercie ciekawy kredyt na fotelik samochodowy dla dziecka. Kredyt bez oprocentowania. Nieduże kwoty, a świetna reklama. Wszystko fajnie. Tylko właśnie wróciłem z placówki i kredytu nie dostałem. Otóż, moim źródłem utrzymania jest działalność gospodarcza, którą prowadzę od ponad 3 lat. Przedstawiam dochody na poziomie ok. 10 000zł netto. Utrzymuję żonę i dziecko. Wnioskowałem o kwotę 2000zł. Bo po cóż się nadwerężać skoro jest kredyt bez odsetek. W biku jestem czyściutki jak łza, nie mam żadnych zaległości, ani zajęć komorniczych, alimentów nie płacę. Z tego wszystkiego byłem szczegółowo wypytywany przez 40min! Wniosek został odrzucony, bo rok temu wyjechałem na wakacje na miesiąc i uwaga: zawiesiłem działalność. Bank dopuszcza zawieszenie działalności do 30 dni. Ja zawiesiłem na 31 dni. Żart? No nie niestety szara nestbankowa rzeczywistość. Poszło o ten jeden dzień. Brałem w tym roku już większe pożyczki w innych bankach, kupowałem sprzęt na raty (santander, bgż, creditagricole, mbank) - bez problemu. W 10 minut. A tu? Żenada. Pozdrawiam i nie polecam.

Ehhh
Ehhh
2017-09-17 21:21:21

Kredyt łatwo dostajesz w super fajnej atmosferze, dobrze spłacasz a potem każdego roku monitoring i noszenie dokumentów razy 2. Już wolę dłuższą procedurę i wszystko na początku niż potem ciągle maile i smsy żeby dac dokumenty i oświadczenia. A miała być taka prosta forma.

Podobne artykuły

Ranking kredytów konsolidacyjnych – czerwiec 2015

Przed Wami kolejny ranking najlepszych kredytów konsolidacyjnych dostępnych przez Internet. Najniższą ratę oferuje T-Mobile Usługi Bankowe.

author
Patryk Byczek
01 czerwca 2015
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Komputery dla potrzebujących od BNP Paribas

BNP Paribas wraz z firmą Wasko przekażą osobom zmagającym się z wykluczeniem cyfrowym 150 bankowych komputerów. Wszystko w ramach akcji niesienia pomocy najbardziej potrzebującym.

author
Patryk Byczek
25 kwietnia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Citi Handlowy współpracuje z TIDAL i Live Nation

Coraz częściej banki decydują się na współpracę z różnymi firmami w celu popularyzacji swoich produktów. Citi Handlowy przygotował ofertę, której celem jest zachęcenie do korzystania z usług banku miłośników muzyki. Nowi klienci banku mogą liczyć na różne dodatki od TIDAL i Live Nation.

author
Alicja Hirsekorn
19 lipca 2019
Prawniczka, absolwentka Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Specjalizuje się w prawie konsumenckim i pracy, a także w aspektach prawniczych działalności gospodarczej. Autorka artykułów o zmianach w prawie finansowym.

T-Mobile Usługi Bankowe w Ostródzie

T-Mobile Usługi Bankowe to nowoczesny bank internetowy posiadający ponad 20 placówek stacjonarnych. Sprawdź informacje na temat placówki w Ostródzie.

author
Patryk Byczek
18 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Bank BNP Paribas podczas Forum Ekonomicznego

W swoim najnowszym komunikacie Bank BNP Paribas poinformował o swoim udziale w XXIX Forum Ekonomicznym w Krynicy. Jest to największe tego rodzaju wydarzenie jakie corocznie odbywa się w Europie Środkowo-Wschodniej. Spotkania ekspertów są świetną okazją do dyskusji i stworzenia nowych koncepcji rozwoju.

author
Alicja Hirsekorn
05 września 2019
Prawniczka, absolwentka Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Specjalizuje się w prawie konsumenckim i pracy, a także w aspektach prawniczych działalności gospodarczej. Autorka artykułów o zmianach w prawie finansowym.

Do jakich zawodów zatrudniani są cudzoziemcy ?

Business Centre Club, czyli największa w kraju organizacja zrzeszająca indywidualnych pracodawców, opublikowała listę zawodów, w których brakuje rąk do pracy i gdzie należy wprowadzić ułatwienia w rekrutacji cudzoziemców.

author
Aneta Jankowska
08 listopada 2017
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.
Porównaj