PANEK CarSharing – opinie

PANEK CarSharing – opinie

author
Dominika Byczek
18 czerwca 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria

Nie wiesz, czy warto wypożyczyć auto PANEK CarSharing? A może miałeś przyjemne/nieprzyjemne doświadczenia z wynajmem aut z tej firmy i chcesz się nimi podzielić z innymi? Przeczytaj opinie i zostaw nam swoją.

PANEK CarSharing w opinii wielu Klientów jest dość drogą i przez to średnio opłacalną opcją na tle konkurencji. Firmę wyróżnia jednak fakt, iż oferuje ona różne typy aut, a nie – jak konkurencja – tylko jedno.

Wybierając przejażdżkę autem PANEK, możemy wybrać nie tylko klasę auta, ale także jego konkretny model. W ofercie modeli tych jest naprawdę wiele – prostych Toyot i Seatów, przez Toyoty hybrydowe i Smarty, aż po Mercedesy, Nissany i samochody marki Renault.

źródło: https://www.panekcs.pl/oplaty

PANEK wyróżnia się jednak jeszcze czymś – umożliwia przeciętnemu Polakowi przejechanie się samochodami, których najprawdopodobniej sam by sobie nie kupił. W ramach przetestowania można wynająć modele:

retro (tu w ofercie mamy stare modele PRL-u: Trabant, Polonez, Fiat 126p, Fiat 125p, Syrenka),

unique (tu w ofercie znajdziemy wyjątkowe samochody prestiżowych linii, wszystkie w automacie: Corvetta Stingray C3, Jeep Wrangler, Jaguar I-pace, Range Rover Evoque, Pontiac Trans Am, Jeep Wrangler Sahara).

źródło: https://www.panekcs.pl/oplaty

PANEK CarSharing – plusy i minusy

Najczęściej wskazywane przez Klientów dobre strony PANEK CarSharing:

– spora różnorodność modeli samochodów do wyboru,
– dobra relacja ceny wynajmu do modelu samochodu,
– wiele opcji wynajmu (standard, subskrypcja, dobowy, tygodniowy),
– dostępność linii retro i unique,
– całodobowa infolinia,
– intuicyjna aplikacja PANEK CarSharing,
– dobre wyposażenie aut.

Potrzebujesz dodatkowej gotówki? Sprawdź najlepsze:

 

Kredyty przez Internet – wypłata nawet w 1 dzień

 

Pożyczki na dowód – wypłata nawet w 15 minut


Najczęściej wskazywane przez Klientów słabe strony PANEK CarSharing:

– wiele różnych opcji wynajmu, w których trudno się samemu zorientować,
– opłata za czas jazdy skłania do przyspieszania,
– duża opłata za szkodę (nawet 4000 zł),
– niejasna polityka ściągania należności za szkody,
– robienie zdjęć jedynie przy zdawaniu auta.

Specyfikacja aut PANEK CarSharing

PANEK CarSharing – wiele aut do wyboru

PANEK CarSharing w ofercie ma wiele aut różnych klas (i w różnych cenach). Większość modeli w ofercie posiada automatyczną skrzynię biegów oraz:

– dwustrefową klimatyzację,
– duży kolorowy wyświetlacz,
– kamere cofania,
– wielofunkcyjną kierownica,
– system Bluetooth,
– wielofunkcyjną ładowarka i uchwyt na telefon,
– elektryczne i podgrzewane lusterka,
– elektryczne szyby.

PANEK CarSharing – Twoja opinia

Zabrakło jakiegoś plusa lub minusa w naszym zestawieniu? A może nie zgadzasz się z tym, co napisaliśmy? Zostaw nam swoją opinię w komentarzu.


Źródło: 

https://www.panekcs.pl

author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Magda
Magda
2024-05-22 21:39:29

Mniej niz zero!!! Wypozyczylismy samochod z lotniska Rzeszow zeby dojechac do domu - przylot 19, panek zamkniety , dzwonie na infolinie " przepraszamy musimy anulowac rezerwacje, brak samochodow" i robcie co chcecie... uwazajcie na nich

P.
P.
2024-01-30 23:26:57

Firma Panek naliczyła niesłusznie 466zł za parkowanie samochodu w strefie płatnego parkowania w Krakowie pomimo, że mają w teorii wykupione strefy płatne we wszystkich miejscach w mieście. Pieniądze ściągnięte z karty siłą, bez wcześniejszego ostrzeżenia - termin rozpatrzenia reklamacji 30 dni - przy okazji konsultanci na infolinii próbują zrobić z człowieka idiotę sugerując, że to nie ich wina :) Ostatni raz z tą firmą, odradzam każdemu.

Klient
Klient
2024-01-05 06:49:39

Wynajem z oc sprawcy, moje auto klasy E, wieczorem dnia poprzedzającego telefon w celu umówienia co gdzie i jak (chyba 3 ale Ok).Mam dostać auto tej samej klasy, wszystko Ok. Pod serwis audi w Gdańsku przyjeżdża Pan Skodą Kamiq i mówi, że to to auto bo tamtego nie ma, bo wynajęte. Po tego pisklaka Pan jechał do Warszawy specjalnie, więc w tej firmie ktoś nie ma rozumu wysyłając 360 km człowieka w nocy po auto, w zime i śnieżycy. Może i bym wziął to auto z braku laku ale ono było na letnich oponach a śniegu po kostki i wciąż padał. Żenada.

Miroslaw
Miroslaw
2023-03-14 18:36:29

UWAGA NA TANKOWANIE zatankowałem auto za 220zl okazało się że jest limit na karcie po wykonaniu tel pan poinformował mnie ze może potrwać godzinę zwiększenie limitu oraz grzecznie zapytał czy mogę zapłacić a oni zwrócą mi pieniądze tak zrobiłem.Po wysłaniu faktury i upominaniu się o swoje pieniądze ponoć mają 21dni na zwrot(wewnętrzny regulamin który nie jest dostępny dla klienta)Jest to jawne wykorzystywanie klienta firma dno.NIGDY WIECEJ

Adam
Adam
2023-03-13 00:07:30

Tej firmy nie polecam Zarezerwowałem auto na pobyt w Polsce w Piątek na 6 dni przed wyjazdem Otrzymałem odpowiedź zwrotną , że muszą sprawdzić czy się kwalifikuję. w odpowiedzi potwierdzono że tak , opłaciłem wymaganą kwotę, i byłem zadowolony do Niedzieli do godziny 22 :00 kiedy to zobaczyłem maila z informacją że rezerwacje anulowano o 13:06 i pieniądze zwrócono , poinformowano mnie również że za to nie pobrali żadnych należności . Czyli na dwa dni i kilka godzin przed realizacją. Nie polecam tej firmy, a za takie praktyki powinno się wyciągać wnioski prawne To tyle Pozdrawiam Adam

Podobne artykuły

Kantor internetowy PKO BP

Kantor Internetowy w banku PKO BP umożliwia transakcje walutowe pomiędzy różnymi kontami osobistymi danego Klienta. Wymiana walut dostępna jest całodobowo. Sprawdź ofertę Kantoru Internetowego banku PKO Banku Polskiego.

author
Dominika Byczek
13 sierpnia 2018
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Inspektorat ZUS w Nakle nad Notecią

Zakład Ubezpieczeń Społecznych posiada 39 oddziałów w największych polskich miastach. Do każdego oddziału przynależą jednostki podległe, takie jak Inspektoraty i Biura Terenowe. Sprawdzamy dane Inspektoratu w Nakle nad Notecią: kontakt, dane adresowe, infolinię oraz godziny otwarcia.

author
Patryk Byczek
07 sierpnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Lombardy w Zgierzu

W Zgierzu działa obecnie jedynie pięć lombardów. Sprawdź jakie są ich godziny otwarcia, aktualne dane kontaktowe oraz adresy.

author
Patryk Byczek
22 grudnia 2022
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Santander Bank Polska w Myślenicach

Santander Bank Polska jest drugim największym bankiem detalicznym w Polsce pod względem posiadanych aktywów. Jeden z oddziałów bankowych mieści się w Myślenicach. Sprawdzamy godziny otwarcia, ofertę placówki oraz dane kontaktowe.

author
Patryk Byczek
26 maja 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Bank Spółdzielczy w Koniecpolu sesje przychodzące i wychodzące

Chcesz sprawdzić, o której godzinie pieniądze dotrą na konto w Banku Spółdzielczym w Koniecpolu? A może chcesz wiedzieć, o jakiej porze przelew zostanie realnie wysłany z konta w tym banku? Sprawdź sesje przychodzące i wychodzące Elixir w Bank Spółdzielczym Koniecpol.

author
Patryk Byczek
30 września 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Marek Lusztyn rezygnuje ze stanowiska w zarządzie Pekao

Bank Pekao w swoim komunikacie prasowym poinformował, że 1 czerwca 2020 roku Wiceprezes Zarządu Banku Pekao, Marek Lusztyn, złożył rezygnację z zajmowanego stanowiska.

author
Patryk Byczek
02 czerwca 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj