Strona główna Bez kategorii Ultimo – opinie

Ultimo – opinie

author
Dominika Sobieraj
05 lipca 2020

Dodaj komentarz

Wszystkie komentarze

2021-02-27 06:55:24

"uprzejma obsługa telefoniczna"... można posłuchać przedstawienia w 3 częściach https://www.youtube.com/watch?v=n37hMQwqJOM&ab_channel=TerazJaM%C3%B3wi%C4%99

Zazenowana
Zazenowana
2021-02-25 22:32:45

Banda kredytów i naciagaczy. Posługują się km jako sygnatura akt. Jak się ich pyta o sygnatura akt to podają km i twierdzą że jest ok. Wysyłają do komornika, komornik kończy ściągać, otrzymują potwierdzenie od komornika i ode mnie A i tak twierdzą że mają prawo dług ściągać bo to tylko oni mogą wysłać zakończenie długu. Konsultanci sa niedoinformowani, nie mili, aroganccy A jak rozmowa nie idzie po ich myśli lub nie wiedzą jak odpowiedzieć to się rozliczają bo jak twierdzą tak rozmawiać nie będą. Żenada. Polecam jezeli tylko odezwie się ultimo od razu udajcie się do prawnika i do sądu.

Pani Magda
Pani Magda
2021-02-24 10:43:38

Ogólnie większych problemów z tą firmą nie miałam. W większości mili ale jak w jednym miesiącu miałam większe kłopoty i nie mogłam zapłacić takiej raty jak zawsze to uprzejmość pan dzwoniący wsadził w buty. A co najgorsze,po spłacie zadłużenia zadzwoniłam żeby się upewnić,że tak jest i poprosić o zaświadczenie. Ok. Zapytałam jeszcze czy na pewno nie powstała nadpłata bo wydaje mi się,że się pomyliłam i pani poinformowała mnie że tak,13 zł i muszę napisać maila z prośbą o zwrot, Informując mnie,że muszę wpisać ta kwote. Coś mi nie pasowało i kwoty nie wpisałam,tylko prośbę o zwrot. I co ? I zwrot przyszedl- prawie 170 zł ....

Olga Kaczmarek
Olga Kaczmarek
2021-02-12 14:22:30

Ja jestem zadowolona. Wpłaciłam u nich swoje i męża zadłużenia, bez problemu zbędnych odsetek czy nękania telefonami. Obsługa była miła rozmowy na tyle dyskretne że nie zdradzały postronnym osoba o co chodzi. Nie wiem skąd biorą się tak ostre i negatywne opinie. Jak się ma długi to trzeba je spłacić no cóż.

Ania
Ania
2021-02-08 12:40:51

JA JESTEM AKURAT ZADOWOLONA, poszli mi na ugodę i spłaciłam obydwa zadłużenia w ratach, bez zadnej prowizji i dodatkowych kosztów. Długi trzeba spłacać :)

Podobne artykuły

Coraz więcej wniosków o wsparcie z tarczy antykryzysowej
Bez kategorii
author
Alicja Uzarowicz
02 maja 2020

Coraz więcej wniosków o wsparcie z tarczy antykryzysowej

Co możemy kupić na poczcie?
Bez kategorii
author
Halszka Gronek
14 grudnia 2020

Co możemy kupić na poczcie?

Ostrzeżenie Ministerstwa Finansów przed oszustami
Wpisy
author
Maciej_Stanko
03 września 2013

Ostrzeżenie Ministerstwa Finansów przed oszustami

Hipoteka umowna – co to jest?
Wpisy Inne
author
Halszka Gronek
12 marca 2020

Hipoteka umowna – co to jest?

Nowy członek zarządu w Credit Agricole
Bez kategorii
author
Patryk Byczek
21 listopada 2018

Nowy członek zarządu w Credit Agricole