Getin Noble Bank opinie

Getin Noble Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Lutek
Lutek
2019-09-05 11:54:55

Spokojenie do upadłości jeszcze długa droga. Bank musiałby stracić jeszcze miliard złotych. Poza tym jest jeszcze BFG dla zdeponowanych lokat. a po drugie nikt nie pozwoli sobie na upadłość w Polsce banku. Doprowadziłoby to do kryzysu bankowego i może pociągnełoby jeszcze za sobą inne sektory gospodarki.

patryk991
patryk991
2019-06-09 22:53:21

bank na kazdym kroku walczy o swoich klientow to bardzo duzy plus dodatkowa czesto sa promocje co tez wplywa na dobro klienta

2019-06-06 20:36:28

niech ten bank zacznie zarabiac w koncu bo boje sie ze moje wszystkie oszczednosci przepadną a lubie ten bank

2019-05-14 15:59:08

Obsługa kredytu w tym banku to totalna porażka, pracownicy w oddziale nic nie wiedzą a na infolinii siedzą ludzie niekompetentni.

julitka65
julitka65
2018-08-10 11:33:19

i gdzie te opinie??

Podobne artykuły

Jak zamknąć konto w BNP Paribas?

Chciałbyś zamknąc konto, lecz nie wiesz w jaki sposób możesz tego dokonać? Poniżej opisaliśmy metody składania wypowiedzeń rachunków osobistych, niezależnie od powodów. Sprawdź, jak można zamknąć konto w Banku BNP Paribas.

author
Dorota Grycko
01 listopada 2023
Ekspertka finansowa na zadluzenia.com od 2021, absolwentka filologii polskiej Uniwersytetu Gdańskiego. Specjalizuje się w edukacji, także finansowej, pomagając czytelnikom zrozumieć i kontrolować swoje finanse.

Alior Bank upraszcza płatności mobilne

Alior Bank poinformował w oficjalnym komunikacie o zmianach w aplikacji mobilnej, które ułatwiają płatności telefonem. Od teraz Klienci mogą dodawać karty płatnicze z poziomu aplikacji bankowej.

author
Patryk Byczek
11 marca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Polacy marzą o Mercedesie

O jakim samochodzie marzą Polacy? O Mercedesie. To właśnie ta marka cieszy się wśród nas największą popularnością. Badanie przeprowadziła agencja Havas Media Group. 

author
Aneta Jankowska
13 lipca 2018
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Lion’s Den Risk Modelling Challenge w ING Banku Śląskim

ING Bank Śląski wraz z ING Tech Poland zachęcają do wzięcia udziału w Lion’s Den Risk Modelling Challenge. Wydarzenie skierowane jest do studentów i ekspertów zainteresowanych modelowaniem ryzyka i analizą danych. Uczestnicy będą dokonywać analizy ryzkya kredytowego wykorzystując przy tym dane makroekonomiczne, bankowe i finansowe.

author
Patryk Byczek
04 kwietnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Pożyczki bez BIK Stargard

Pożyczka bez BIK to produkt finansowy, który jest dostępny bez weryfikacji Klienta w Biurze Informacji Kredytowej. Nie oznacza to jedna, że Klienci nie będą w ogóle weryfikowani. Firmy pożyczkowe używają indywidualnych systemów, które pozwalają na szybkie sprawdzenie zdolności kredytowych potencjalnych pożyczkobiorców, a także sięgają po statystyki z Biur Informacji Gospodarczej. Tego rodzaju pożyczki dostępne są w całej Polsce, także dla mieszkańców Stargardu i okolic.

author
Aleksandra Gościnna
21 maja 2022
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Promocja: “Korzyści dla Ciebie 2020” w Credit Agricole

W Credit Agricole trwa promocja, w której nowi Klienci mogą wybrać jeden sposób, dzięki któremu po spełnieniu warunków zgarną 200 złotych premii. Promocja trwa do 30 kwietnia 2020 roku.

author
Patryk Byczek
05 kwietnia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj