Getin Noble Bank opinie

Getin Noble Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Lara
Lara
2021-01-26 08:06:40

Porażka, porażka i jeszcze raz porażka. Odraczałam kredyt na 3 mce nic nie miałam płacić z tego tytułu bo odsetki miałam płacić a tu przychodzi pismo o prolongacie do zapłaty 100 zł. Niby nie dużo, ale zawsze. Dzwoniłam - konsultanci co innego a pisma z działu kredytowego co innego. Na infolinii zero kompetencji, zbywanie klienta i kłamstwa. 2 razy zgłaszałam reklamację, mieli oddzwaniać i nic a na koncie żadnych zgłoszeń. Szczerze nie polecam tego banku. Za każdym razem zrobią tak żeby wyjść na swoje.

2020-08-18 11:43:19

Nigdy więcej nie chcę mieć cokolwiek wspólnego z tym bankiem..........

2020-07-12 19:34:52

Bank leci w wuja :) Stopy procentowe wszędzie spadły raty kredytów spadły. A jaśnie bank nie chce obniżyć oprocentowania KREDYTU ze zmiennym oprocentowaniem WIBOR w UMOWIE....

Darkowicz
Darkowicz
2020-06-26 17:26:07

smutna prawda jest taka że dla tych którzy nie czytają umów każdy bank będzie najgorszy... ja na szczęście szkołę skończyłem i czytać umiem, dlatego nie mogę się przyczepić do niczego. nic mnie nie zaskoczyło w banku, wszystko jest tak jak mi przedstawiał na początku reprezentant. polecam

2020-02-28 21:57:25

Najgorszy Bank jaki można sobie wyobrazić. Totalny bałagan, na infolinii nikt nic nie wie; załatwienie sprawy graniczy z cudem. Radzę trzymać się od nich jak najdalej.

Podobne artykuły

Bank Pekao w Zelowie

Bank Pekao jest jednym z największych banków detalicznych w Polsce. Jeden z jego oddziałów mieści się w Zelowie – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę placówki.

author
Patryk Byczek
12 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Pożyczki Pabianice

Poszukujesz najkorzystniejszej pożyczki w Pabianicach? Sprawdź zestawienie z najlepszymi ofertami pożyczek online przez Internet. Maksymalnie dostępne nawet 200 000 zł z okresem spłaty do 10 lat. Gotówka dostępna od ręki.

author
Aleksandra Gościnna
22 stycznia 2022
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Mandat karny – najważniejsze informacje

Niewielu jest kierowców, którzy nigdy nie otrzymali mandatu. Zebraliśmy w jednym miejscu wszystko, co warto wiedzieć na ten temat. Sprawdź, jakie są rodzaje mandatów, jak można je opłacić oraz kiedy mandat ulega przedawnieniu.

author
Dominika Byczek
01 lutego 2019
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Biuro paszportowe w Polkowicach

Potrzebujesz wyrobić paszport w Polkowicach? Sprawdź godziny urzędowania biura paszportowego w Polkowicach, wymagane dokumenty, dane kontaktowe oraz wniosek.

author
Aleksandra Gościnna
27 listopada 2021
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

BNP Paribas oddziały w Zwoleniu

Szukasz placówki banku BNP Paribas w Zwoleniu? Poniżej sprawdzisz adresy, numery kontaktowe i szczegółowe dane o ofercie dostępnej w oddziałach w Twoim mieście.

author
Patryk Byczek
25 kwietnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Ponad 180 dodatkowych bankomatów na wakacje od Euronet Polska

Nie trzeba martwić się już o brak gotówki na wakacjach. Firma Euronet Polska postawi 180 kolejnych bankomatów na sezon letni. Jednak to nie koniec niespodzianek, jakie przygotowała dla nas firma. W paru miejscach w Polsce będzie można skorzystać także z bankomatów mobilnych.

author
Aleksandra Gościnna
07 czerwca 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.
Porównaj