Getin Noble Bank opinie

Getin Noble Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Hanna
Hanna
2021-12-10 14:26:54

Bank generuje klientom zaległości. Zamykałam wszystkie konta on line. Okazało się, że system odrzucił moją wpłatę i osobistego mi nie zamknął. Prawie rok naliczano mi opłaty za prowadzenie. W końcu przyszedł sms o konieczności dokonania opłaty kartą. Wizyta w siedzibie spłata niesłusznie wygenerowanego długu, nadpłata do czasu zamknięcia, kilka tygodni spokoju i informacja o zadłużeniu na 1, 29, czemu? Bo pracownik nie mógł się spodziewać, że system raptem wygeneruje za jeden miesiąc odsetki!!! Kto miał się to przewidzieć, klient? Porażka pracownicy, tempo pracy i brak bankomatów. Prowizje za wypłatę z obcych astronomiczne. Zdecydowanie odradzam.

Podobne artykuły

Na co Polacy wydają pieniądze z programu 500+?

Od pierwszych wypłat z programu 500+ minęło już pół roku. Po tym czasie TNS, na zlecenie Związku Banków Polskich, zapytał Polaków na co przeznaczają otrzymane wsparcie. 

author
Aneta Jankowska
05 października 2016
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Inteligo kontakt infolinia

Potrzebujesz skontaktować się z Inteligo? Sprawdzamy numer infolinii oraz godziny pracy. Inteligo umożliwia również kontakt poprzez dedykowany formularz kontaktowy, korespondencję pocztową oraz e-mail. Zobacz najszybsze formy kontaktu z Inteligo.

author
Dominika Byczek
06 maja 2019
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Terminowa spłata kredytu – warto o nią dbać

Mnóstwo osób każdego dnia podejmuje decyzję o zaciągnięciu pożyczki lub kredytu. Zarówno na rynku bankowym, jak i rynku pozabankowym znaleźć można bardzo dużo ofert finansowania, lecz nie każdy produkt będzie dostępny dla każdego Klienta. Sprawdź, czy terminowa spłata pożyczki lub kredytu ma wpływ na przyznawanie tego typu produktów.

author
Patryk Byczek
27 marca 2023
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Promocja: „200 za 2000 zł – V edycja” w AXA

Firma AXA zorganizowała promocję, w której nowi Klienci za założenie konta i spełnienie warunków promocji mogą zgarnąć premię w wysokości 200 złotych. Promocja trwa do 31 grudnia 2019 roku.

author
Patryk Byczek
14 grudnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Spotkanie z Bator i Cielecką w BGŻ BNP Paribas

“Ciemno, prawie noc”, czyli głośna powieść Joanny Bator, podbija obecnie ekrany kinowe. W roli głównej oglądać możemy wybitną polską aktorkę Magdalenę Cielecką. Dla wszystkich fanów zarówno pisarki, jak i aktorki, BGŻ BNP Paribas organizuje spotkanie autorskie.

author
Dominika Byczek
30 marca 2019
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

mBank udostępnia Klientom korporacyjnym zdalne otworzenie rachunku

W najnowszym komunikacie prasowym mBank poinformował swoich Klientów firmowych o możliwości założenia rachunku zdalnie, bez jakiejkolwiek potrzeby kontaktu osobistego z doradcą.

author
Patryk Byczek
04 maja 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj