Getin Noble Bank opinie

Getin Noble Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

tadek
tadek
2021-06-10 12:37:48

Świetna i merytoryczna obsługa. Jestem pewien, że dobrze zrobiłem wybierając Getin Noble.

Patrycja
Patrycja
2021-04-23 13:56:45

To dobry bank mimo tego co się wokół niego dzieje. Jestem zadowolona z obsługi i z konta. Mogę zdecydowanie polecić Getin Noble Bank, chociaż pewnie nie muszę, bo po nagrodzie Złotego Bankiera będą mieli dużo klientów.

Robson
Robson
2021-04-22 21:46:37

Getin Bank niestety nie ma wpływu na kwestię kredytów frankowych i wymogi kapitałowe, ale jeśli chodzi o kredyty to jest bank, teraz chcą zapełnić lukę kapitałową. Mam nadzieję, że przejdą przez te przeciwności i wreszcie klienci otworzą oczy. Negatywne opinie często nie są trafione, jakby ktoś pisał bez zastanowienia. Getin to dobry bank i ma dobrych pracowników

Mariaszek
Mariaszek
2021-04-22 21:37:26

Nawet działając przy niższych wskaźnikach kapitałowych, spełniają wysokie wymagania rynku i klientów, do tego wprowadzają super produkty, a co najważniejsze dbają o klientów. Getin Bank nie ma łatwo, szczególnie, że konkurencja czeka na potknięcia, ale drugi raz z rzędu w Getinie stają na wysokości zadania. Brawo Wy!!!

Jakub
Jakub
2021-03-26 15:45:30

wszystko co się podpisujemy nalezy przeczytać. Getin nobel B. wszystkie informacje podaje. ja umowę przed podpisnianiem przeczytałem dwa razy. Miałem wiele pytań, na które otrzymałem jane, zrozumiałe odpowiedzi. Byłem w innych bankach i tam odpowiadano mi pokrętnie. W Getin poczułem się pewnie i dlatego podpisałem z znimi umowę.

Podobne artykuły

Bank Spółdzielczy w Pińczowie – oddziały, kontakt, kod SWIFT, IBAN

Bank Spółdzielczy w Pińczowie to polski bank, który jest zrzeszony w Grupie BPS. Sprawdzamy oddziały banku, godziny otwarcia, kod SWIFT, infolinię oraz dane kontaktowe.

author
Patryk Byczek
06 września 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Promocja: “Zgarnij 240 złotych za założenie eKonta” w mBanku

w mBanku trwa promocja, w której nowi Klienci instytucji za założenie eKonta i spełnienie prostych warunków mogą zgarnąć 240 złotych premii. Promocja trwa do 31 lipca 2020 roku. Sprawdź szczegóły.

author
Patryk Byczek
25 lipca 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Przejście na zeroemisyjny transport wspiera SBP, BKG i Solaris

Santander Bank Polska poinformował w komunikacie prasowym, że wraz z Bankiem Gospodarstwa Krajowego udzielili finansowania firmie Solaris Bus & Coach S.A. w kwocie 165 400 000 złotych. Finansowanie ma pokryć zakup pięćdziesięciu bezemisyjnych autobusów do Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacji w Krakowie.

author
Patryk Byczek
14 lipca 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

PKO BP zarobi w tym roku 3,5 mld zł ?

Prezes banku PKO BP, Zbigniew Jagiełło w rozmowie z PAP Biznes powiedział, że oczekiwany zysk netto za rok bieżący ma wynieść około 3 500 000 000 złotych. Instytucja liczy na to, że zysk za drugi kwartał 2018 będzie wyższy, niż ten przed rokiem.

author
Patryk Byczek
18 lipca 2018
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Bank Pekao stawia na cyfryzację społeczeństwa

Bank Pekao razem z Synerise oraz Microsoft podpisał strategiczne partnerstwo, którego celem jest edukacja najmłodszych i nauczycieli. Rozpoczęty program ma także wspierac małe i średnie przedsiębiorstwa w zakresie cyfryzacji.

author
Aneta Jankowska
28 stycznia 2019
Dziennikarka, ukończyła studia dziennikarskie na Uniwersytecie Gdańskim i zdobyła doświadczenie w Radiu MORS. Posiada praktyczne doświadczenie finansowe jako właścicielka kawiarni.

Credit Agricole w Łomiankach

Credit Agricole jest jednym z największych banków uniwersalnych w Polsce. Jeden z jego oddziałów mieści się w Łomiankach – sprawdzamy godziny otwarcia, dane kontaktowe oraz ofertę placówki.

author
Patryk Byczek
18 lipca 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj