Plus Bank opinie

Plus Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Miś Kolabor
Miś Kolabor
2020-08-10 23:55:02

Wiocha i jeszcze raz wiocha,od kiedy zaczął robić placówki sezonowe ,tak jedno okienko i jeszcze bez pracownika który jest na urlopie a zastępstwa brak

2020-03-24 20:08:06

Nie polecam. Za trzy złote zaległości Plus Bank umieścił mnie w BIK. Zaznaczam, że kredyt jest comiesięcznie spłacany od 3 lat i żaden XXXXXXX z banku nie pofatygował się z telefonem, że jest jakaś niedopłata i żeby to uzupełnić. Odkręcenie tego trwa 3 MIESIĄCE ! w chwili kiedy trzeba ratować się kredytem ( oczywiście w innym banku) podczas epidemii, jest to niemożliwe bo za te 3 zł nikt mi nie da kredytu. SKANDAL!!!!!!!!

irena zbukowska 1985
irena zbukowska 1985
2019-06-09 21:59:34

cześć wszystkim! mam konto w plus banku i jeszcze ani razu nie spotkała mnie jakaś nieprzyjemna sytuacja. wszystko od zawsze w porządku i oby było jak najdłużej. pracownicy w oddziałach mili, na infolinii także. polecam z pełną świadomością

niezadowolony klient
niezadowolony klient
2019-06-06 20:13:48

siec komorkowa jedna z gorszych bankt ak samo a podejscie do klienta juz wogole wola o pomste do nieba.... nie nie i jeszcze raz nie

NiePolecam
NiePolecam
2019-01-15 23:42:42

Nie sprawdzają kredytobiorców ... Każdy może wziąć kredyt podając FAŁSZYWE dane w tym między innymi i adres korespondencyjny i NIKT TEGO NIE SPRAWDZA !! Jeżeli jest się właścicielem mieszkania które zostało FAŁSZYWIE PODANE i ciągle dostaje się monity o nie płaceniu kredytu przez pana Xxx NIC NIE MOZNA Z TYM ZROBIĆ bo bank załamuje ręce... nie ich wina że jest podany fałszywy adres i że nie mogą się skontaktować z kredytobiorcą by ten podał właściwy ... Wielkie zdziwienie banku które trwa od roku ! Właściciel mieszkania nie może zrobić nic ! BANK NIE MOZE ZROBIC NIC ! Moja ocena banku jest taka : W ZYCŻY NIKOMU NIE POLECĘ, A TYLKO ODRADZAM JAK SŁYSZĘ ŻE KTOŚ MA GLUPI POMYSŁ TAM SIE UDAĆ ... OBSŁUGA JAK I INFOLINIA ŻADNYCH INFORMACJI NIE SĄ W STANIE PODAĆ KONKRETNYCH I NIKT NIE WIE JAK TO SIĘ MOGŁO STAĆ I JAK TO MOGĄ ODKRĘCIĆ . TEN BANK TO JEDNA WIELKA ŻENADA I POMYŁKA !!!

Podobne artykuły

Kasa Stefczyka Głubczyce

Wyszukujesz szczegółowych danych o placówkach Kasy Stefczyka w Głubczycach? Tu znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Od adresów po numery telefonów, godziny otwarcia i mapy ułatwiające dotarcie do wybranych placówek.

author
Julia Wierciło
13 marca 2024
Ekspertka finansowa, związana z zadluzenia.com od 2022 roku. Absolwentka Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku. Znana z niekonwencjonalnego podejścia do świata finansów. W artykułach przyjmuje perspektywę bycia blisko ludzi.

Kasa Stefczyka Kraśnik

Poszukujesz informacji o placówkach Kasy Stefczyka w Kraśniku? Nie szukaj dalej, to idealne miejsce dla Ciebie. Sprawdź artykuł, w którym znajdują się dane, takie jak adres, numer telefonu, godziny otwarcia oraz mapę dojazdu.

author
Julia Wierciło
15 marca 2024
Ekspertka finansowa, związana z zadluzenia.com od 2022 roku. Absolwentka Akademii Sztuk Pięknych w Gdańsku. Znana z niekonwencjonalnego podejścia do świata finansów. W artykułach przyjmuje perspektywę bycia blisko ludzi.

PKO BP w Bierutowie

PKO BP to największy bank w Polsce. Zobacz placówki i oddziały w Bierutowie – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
05 października 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Klub Dobrego Klienta w Profi Credit

Osoby, które terminowo spłacają pożyczkę w Profi Credit mogą przystąpić do Klubu Dobrego Klienta. Uczestnictwo w klubie to między innymi wyższa kwota pożyczki.

author
Patryk Byczek
26 kwietnia 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Marzenia nocy letniej – kredyt w T-Mobile

„Spełnij marzenia pory letniej” – takim hasłem promuje swój najnowszy kredyt T-Mobile Usługi Bankowe. Jest tanio, ale polecamy opcję bez ubezpieczenia na życie.

author
Patryk Byczek
09 czerwca 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Powstanie Polski Holding Hotelowy

Premier Mateusz Morawiecki oficjalnie zapowiedział powstanie Polskiego Holdingu Hotelowego. Choć w nazwie brak słowa “narodowy”, wiadomo już, że będzie on należał do Skarbu Państwa.

author
Dominika Byczek
23 grudnia 2018
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Porównaj