Plus Bank opinie

Plus Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria

Jesteś Klientem Plus Banku lub zastanawiasz się nad jego ofertą ? Sprawdź opinie Klientów o Plus Banku.

Plus Bank to bank detaliczny, którego specjalnością jest udzielanie kredytów hipotecznych, gotówkowych oraz przyjmowanie depozytów terminowych. Instytucja finansuje także Klientów korporacyjnych.

Dodaj swoją opinię na temat Plus Banku.

Siedziba Banku:

Plus Bank

Aleja Stanów Zjednoczonych 61a
04-028 Warszawa

Adres korespondencyjny:

Plus Bank

Aleja Stanów Zjednoczonych 61a
04-028 Warszawa

KRS: 0000096937
NIP: 7810014345
REGON: 630520298
Kapitał zakładowy: 331 881 673 zł

Mapa dojazdu – siedziba banku:

Nazwa banku:Plus Bank
Data powstania:1991 rok
Siedziba banku:Warszawa
Rodzaj banku:bank uniwersalny
Prezes banku:Janusz Kaliszyk - pełniący obowiązki
Forma prawna:spółka akcyjna
KRS:0000096937
NIP:7810014345

Plus Bank – co wyróżnia?

1. W 2017 roku Certyfikat Jakość Roku 2017 przyznano Plus Bankowy za kredyt konsolidacyjny z jedną ratą. Wcześniej w 2014 roku Plus Bank S.A. otrzymał w nagrodę godło “Jakość roku 2014” w kategorii Usługa Roku.

2. Plus Bank jest jednym z pierwszych w Polsce banków prywatnych. Swoją działalność prowadzi już do 1991 roku.

3. Usługi Banku sprzedawane są nie tylko w Oddziałach Plus Banku, ale także w ponad 1200 Punktach Sprzedaży operatorów: Cyfrowy Polsat oraz Plus.

4. Plus Bank jest całkowicie polski – powstał na polskim kapitale i jego struktura właścicielska jest w pełni polska.

5. Bank zwraca uwagę na satysfakcję Klienta i regularnie prosi o ocenę obsługi, by móc doskonalić każdy jej element. Bank stara się identyfikować przede wszystkim czynniki osobiste, sytuacyjne oraz postrzeganie samej obsługi i oferowanych produktów.

OPINIE O PLUS BANKU

Masz pozytywne lub negatywne doświadczenia dotyczące współpracy z Plus Bankiem ? Podziel się swoją opinią.

Najczęściej wskazywane plusy:

– spora liczba oddziałów,
– sprawna infolinia,
– różnorodność usług,
– możliwość złożenia wniosku o produkty przez Internet.

Najczęściej wskazywane minusy:

– brak Blika,
– brak Google Pay/ Android Pay.

author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

Nabity w butelke
Nabity w butelke
2024-02-24 15:30:09

Skusilem sie bonusami powiazanymi z cyfrowym polsatem. Ogolnie dramat...masa ukrytych kosztow nie wspomnianych przez reprezentanta banku. Po dokladniejszym zbadaniu tematu I cennika czlowiek dowiaduje sie ze zrobil sie na niedokladnym czytaniu warunkow. Przedstawiciele banku oczywiscie kwituja temat...no ale jest w cenniku" ale oczywiscie nawet do zamkniecia konta sklonni nie sa... zlodziejstwo I tyle

Renata
Renata
2023-07-13 19:16:47

Nie polecam!!! Żadnych kredytów. Brak kontaktu z bankiem. Pani na infolinii odsyła na maila. Na maila nikt nie odpowiada. Wniosek o częściową wcześniejszą spłatę kredytu pozostaje bez odzewu. Masakra!!!

Agnieszka
Agnieszka
2023-05-22 13:38:08

Najgorszy bank jaki może istnieć. Rachunek miał być zamknięty trzy lata temu, a teraz okazuje się że przez trzy lata rosło zadłużenie, o którym nikt nie wiedział. Wymyślają jakieś zadłużenie i dopiero po kilku latach wysyłają upomnienie. Tragedia, trzeba to zgłosić odpowiednim instytucjom.

Podobne artykuły

Ile komornik może zająć z renty w 2021?

Ściąganie długu z renty to jedna z najpopularniejszych metod egzekucji komorniczej w Polsce. Sprawdzamy, ile konkretnie z różnych typów rent może zająć komornik w 2021 roku. Maksymalne kwoty zajęcia dla poszczególnych świadczeń przedstawiamy w tabeli.

author
Dominika Byczek
31 grudnia 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

PKO BP w Międzychodzie

PKO BP to największy bank w Polsce. Zobacz placówki i oddziały w Międzychodzie – godziny otwarcia, dane adresowe oraz ofertę.

author
Aleksandra Gościnna
08 sierpnia 2019
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

SGB-Bank zwiększa limit transakcji bezgotówkowych do 100 zł

Do grupy banków, które w ostatnim czasie do 100 złotych podniosły limity transakcji bezgotówkowych niepotwierdzanych kodem PIN dołączył SGB-Bank. Chodzi o Klientów instytucji posiadających karty Mastercard znajdujących się w obiegu oraz kart nowo wydanych.

author
Patryk Byczek
26 marca 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

BNP Paribas oddziały w Mysłowicach

Jeden z oddziałów banku BNP Paribas mieści się w Mysłowicach. Poniżej znajdziesz wszystkie ważne informacje dotyczące placówki w Twoim mieście.

author
Patryk Byczek
23 kwietnia 2019
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Darmowa pożyczka w Szybka Gotówka – bez zaświadczeń

Tylko do końca lipca trwa promocja darmowej pożyczki w Szybka Gotówka. Klienci bez ponoszenia dodatkowych kosztów mogą pożyczyć do 300 zł.

author
Patryk Byczek
28 lipca 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Expander w Gorzowie Wielkopolskim

EXPANDER GORZÓW WIELKOPOLSKI

author
Dominika Byczek
28 stycznia 2015
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Porównaj