Plus Bank opinie

Plus Bank opinie

author
Dominika Byczek
14 listopada 2020
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.
Kategoria
author
Dominika Byczek
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Wszystkie komentarze

pr
pr
2022-10-26 23:23:33

Dno i dwa metry mułu. Doliczają jakieś dziwne prowizje , utrudniają rozwiązanie umowy, na koncie nie widać zaległych prowizji które potajemnie sobie doliczyli a liczą za monit wzywający do zapłaty. Totalne dziadostwo

Izolda
Izolda
2022-06-24 00:14:23

Jestem długoletnim klientem tego banku. W oddziale w Łodzi bank jest czynny 2 razy w tygodniu i juz się zapowiedzieli że niedługo będzie to tylko 1 raz. Czas na zmianę banku.

Elabela
Elabela
2022-03-22 15:07:19

Plus Bank to najgorszy bank z jakim miałam styczność. Nie wypłacają gotówki . Załatwianie sprawy często napotyka na niewiedze pracowników . W Olsztynie zlikwidowano oddział i teraz by zlikwidować lokaty muszę jechać do Elbląga . Koszmar po swoje pieniądze muszę jechać łącznie 180 kilometrów i narazić się na koszty . Obsolutnie nie polecam tego banku.

arti
arti
2022-02-03 18:25:43

Zdecydowanie najgorszy bank z jakim kiedykolwiek mialem stycznosc!!!. Od 3 miesiecy probuje zasiegnac jakiejkolwiek informacji w mojej sprawie i wszelkie moje prosby zostaly totalnie zignorowane przez pracownikow banku i infolinii. Nikt rowniez nie raczyl odpowiedziec na kilka prosb wyslanych na ich formulazu kontaktowym jak i rowniez formularzu reklamacyjnym. Pozostaje mi juz chyba tylko skierowanie sprawy do sadu bo ilez mozna byc ignorowanym przez debili tam pracujacych. Nie pozdrawiam.

ł
ł
2021-12-03 13:51:45

najgorszy jaki można spotkać -niekompetentni, brak odpowiedzi na podstawowe pytania przeciągają odpowiedzi nie polecam

Podobne artykuły

Intercyza – najważniejsze informacje

Podpisanie intercyzy, choć coraz częstsze w Polsce, budzi często niepokój. Warto jednak podejść do sprawy rzeczowo i najpierw dobrze zorientować się w tym, na czym właściwie polega intercyza i jak podejść do jej podpisania. Wszystkie szczegóły o intercyzie znajdziesz poniżej.

author
Dominika Byczek
22 sierpnia 2023
Ekspertka finansowa, redaktorka, magister Uniwersytetu Gdańskiego. Z zadluzenia.com związana od 2014 roku, redaktor naczelna portalu do 2020 roku. Specjalizuje się w tworzeniu poradników finansowych.

Chwilówki Gorlice

Szukasz pożyczki w Gorlicach? Sprawdź to w naszym rankingu. Zestawiliśmy w nim wszystkie szybkie pożyczki dostępne dla mieszkańców Twojego miasta.

author
Aleksandra Gościnna
31 stycznia 2022
Ekspertka finansowa, magister Uniwersytetu Gdańskiego i absolwentka studiów podyplomowych na UW. W latach 2021-2023 redaktor naczelny zadluzenia.com. Specjalistka ds. e-marketingu i promocji online.

Promocja: „Lubię to polecam – VI edycja” w Banku Millennium

W Banku Millennium trwa promocja, w której za założenie Konta 360 z wykorzystaniem kodu polecającego obecnego Klienta i spełnienie prostych warunków Klienci mogą zgarnąć bardzo ciekawe nagrody. Promocja trwa do 2 października 2020 roku.

author
Patryk Byczek
05 kwietnia 2020
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

Darmowe biuro od mBanku

Przedsiębiorcy, którzy do końca sierpnia otworzą w mBanku rachunek Komfort, otrzymają na 6 miesięcy bezpłatny dostęp do przestrzeni biurowych Business Link.

author
Patryk Byczek
25 maja 2016
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

ING Lease ze zmianą w Zarządzie

ING Bank Śląski poinformował w komunikacie prasowym, że 26 lutego 2021 roku Rada Nadzorcza ING Lease Polska Sp. Z o.o. zarządziła o podjęciu uchwały dotyczącej nominacji pani Alicji Żyły na stanowisko Prezesa Zarządu Spółki. Sprawdzamy szczegóły.  

author
Patryk Byczek
02 marca 2021
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.

UOKiK ukarał Bank Handlowy i Bank BPH

Prezes Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów nałożył karę finansową na Bank Handlowy oraz Bank BPH za działanie niezgodne z prawem.

author
Patryk Byczek
08 stycznia 2014
Ekspert finansowy, z zadluzenia.com związany od 2015 roku. Absolwent Uniwersytetu Gdańskiego. Redaktor naczelny portalu, specjalizuje się w analizie produktów finansowych, promocji bankowych i recenzowaniu kredytów.
Porównaj